Új hozzászólás Aktív témák

  • Menthirist

    veterán

    válasz 77.PX_Drebil #23815 üzenetére

    Ehhez csak annyit tennék hozzá, hogy pl a programozó srác aki mellettem ül, tetovált, sőt a haja is egy tincsben be van festve. És leprogramozza a csillagot az égből, olyan pro, épp most írta a szakdogáját gpgpu alapú szupertöbbszálú titkosítási algoritmusból. Sőt van egy tetovált lány programozónk is. Ez az a generáció (na jó, féligmeddig én is), akik azért lettek programozók mert jó buli, jó feladatok vannak, jó érzés legyűrni őket, és persze mert jól is fizet. És facebook-oznak, twittereznek, twitch stream-eket néznek, és ezer dolgot csinálnak egyszerre (jól).
    Sok idősebb programozó kicsit kényszerből kezdett bele, sokkal kevésbé lelkesek, pörgősek, és nem igazán akarnak új dolgokat kitalálni vagy máshogy csinálni amit csinálnak. Nálunk is pörög az összes technológiai innovációs téma, de ugyanúgy a számítógépes játékok témája is. Sőt a barátaim is ugyanez a kategória. Elkezdjük filmeknél, majd jön a zene, aztán a végén már fizikába folyunk bele, vagy épp abba, hogy a pestis baktérium vagy vírus. És mellesleg feljönnek tévés témák is, pl annak ellenére képben vagyok a VV most futó szezonjával, hogy soha egy részt nem néztem meg belőle. Mert én az a típus vagyok, aki mindent szeret tudni.

    Szóval nem a tetkókban, a piercingekben vagy hasonlókban kellene az embereket megválogatnod. Egy öltönyös jólszituált ember is lehet éppúgy sivár és sekély, mint egy tetkós "emós" srác zseni. Értelemszerűen általában (!) nem a 8 általánost igénylő sormunkások között találod meg a legfényesebb csillagokat, de mondom, egyik nagyon régóta barát ismerősöm olyan logikai mattot ad bárkinek, hogy az csak néz egy órán át maga elé. És mit csinál? Telefonos ügyfélszolgálaton dolgozik az ÉMÁSZ-nál. Meg anyuka.

    Szóval sosem tudhatod hogy néz ki az, akit megéri megismerni, és sosem tudhatod, hogy az akit külső alapján megítélsz, valóban olyan-e mint akinek beállítod.

    [ Szerkesztve ]

    Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)

Új hozzászólás Aktív témák