Új hozzászólás Aktív témák

  • k-adi

    nagyúr

    válasz Janaboy #37441 üzenetére

    Elvileg Lena nem tudja ki supgirl, gyakorlatilag meghát ugye mindenki tudja akinek van 1 kis csöppnyi esze :D

    Elég kevés kommentet találtam itt a Stranger Things SEASON 2-ről.. látom azért sokan még nem darálták le vagy csak lusták kommentet írni ide. :D Mondjuk én is lusta vagyok, emiatt csak pár sort fogok ide hányni:

    Ritkán látni sorozatot ami rendesen fejlődik szinte minden tekintetben, de ez szerencsére az..többnyire. Persze itt is vannak töltelék epizódok sajna, pedig csak 9 részes így nem igazán lenne indokolt, dehát.. ez van. A gyerkőcök karakterei jobban meg lettek most írva, emiatt a színészek is jobban tudtak alakítani, úgyhogy ez szuper. A hangulat továbbra is megvan, annak ellenére is, hogy kevesebb horror van, most inkább lazábbra vették a figurát. Viszont a történet-vezetés néha elakad, Will szegény továbbra is kaktuszba ül, illetve 11 tesója pedig csak 1 részt kapott ami félig érthető de én keveseltem. (it’s weird how #8 was just in one episode really, what if she followed 11 and played mind tricks and made everyone think it was a happy ending but they are all really stuck in upside down?)

    Itt is leginkább a hangulat viszi el a sorozatot, a '80es évek nosztalgiája. Ha nem is lenne "horror story" szerintem sokakat az se zavarna :D (pl. a végén a bál jelenet, a gyerekek biciklizései, stb)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák