Új hozzászólás Aktív témák

  • Cheesus

    senior tag

    Kicsit OFF-os téma, de találn itt életképesebb a kérdésem, mintha máshova írnám be :B
    Naszoval valószínüleg mint a nagy többség, énis a mag-ról töltögetem le a filmeket, sorozatokat, és TV-n nézem meg őket (mivel fizikailag messze van a gép illetve TV).
    Elő szokott fordulni .mkv-s letöltéseknél, hogy a TV nem hajlandó futtatni a fájl. Erre van egy jó kis program, az mkvmerge GUI, amiben egy kicsit matatva (kivéve a felesleges beégetett feliratot, esetleg angol/magyar nyelvet stb) meg szokta oldani a problémát. Viszont most hogy újra el akartam kezdeno a SoA-t (régen 1 éved után vmiért abbahagytam) nyilván HD-ba tölöttem le. Megint előfordult, hogy nem akarta lejátszani, és most az .mkv fájlban matatás se segített. Gondoltam akkor letöltök egy xvid-et, és annak a hangját összeóllózom a HD-s képpel. De nyilván akkora szerencsém van, hogy késik/siet a hang....
    Na ez a hosszú bevezető végülis arra irányult, hogy ismertek olyan programot, amivel ez a hang csúszás megoldható lenne?

    De ha már itt vagyok még egy kérdést feltennék, hogy valami feliratszerkesztőt is tudnátok ajánlani? Sokszor van az, hogy filmen belül többször is állítgatni kell a felirat időzítését, ami azért ritka zavaró.

    A segítségeteket előre is köszönöm :R

    https://www.twitch.tv/csehla

Új hozzászólás Aktív témák