Új hozzászólás Aktív témák

  • spammer

    veterán

    válasz brownus #16844 üzenetére

    Ha átugrod az uncsi részeket, meg áttekered, meg edzés közben nézed és hasonlók, akkor elhiszem, hogy nem zavar, hogy milyen. :DDD Így végül is engem sem zavar, mert én meg sem nézem. :DD

    "a legtöbb marvel/dc képregény bugyuta/egyszerű, gyerekeknek készülő mese, hihetetlen, hogy ezt nem fogja fel sok értelmes felnőtt"

    Téves. A képregényolvasók nagy része már bőven felnőtt, sőt, ha jól emlékszem, talán egy 2012-es statisztika szerint bőven 30+ -os életkorúak. (Forrásom most nincs, akit érdekel, guglizzon.)

    De példaként lehetne említeni olyan "meséket", mint a TDK Returns, Under the Red Hood, Mask of the Phantasm, ahol 70 percben jobb sztorit és karaktereket tudtak írni, mint a CW sorozatokban több évad alatt sem.

    Az sem jó indoklás, hogy a cölöpök és társai helyett lehet nézni, mert azok helyett még millió másik (jobban sikerült) sorozatot lehet nézni, mert bazi nagy a választék. Ne értse félre senki, nem azt mondom, hogy nem kellene ezeket nézni, mindenki azt néz, amit akar (én is képes voltam a fosadék Supnatnak esélyt adni megint), csak azt, hogy a cölöpös műsorral szembeállítva nem elég érv, nem elég mentség, ha valami szarul van megírva.

    Mert lehetne jól is megírva, lehetne úgy is, hogy leessen az emberek álla, és ne csak annyi legyen, hogy edzés mellé betolom, oszt' jó'van. Ha ott a lehetőség, élni kellene vele, hogy jót csináljanak, ne tucatszart. Mert tele a TV tucatszarokkal és amíg ezek futnak, addig ugye jobbat nem is lehet csinálni az alapanyagból, mert ugyanaz nem futhat több helyen, azonos időben. Magyarul nem tud most senki egy jobb Arrow sorozatot csinálni, akkor sem, ha szeretne, ahogyan egy mocskosul jó Gotham/Batman sorozatot sem, akkor sem, ha szeretne. És valószínűleg sok-sok évig azután sem, ha ezek kifutottak.

    Röviden-tömören: a lehetőségekkel élni kellene és a lehetőségekhez képest igényeset alkotni, nem pedig megelégedni a középszarral.

    [ Szerkesztve ]

    „A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."

Új hozzászólás Aktív témák