Új hozzászólás Aktív témák

  • Mandok

    tag

    Sziasztok!

    Ma megvettem a W807C-t.
    Őszintén megmondom, hatalmas várakozásokkal tekintettem a TV elébe, de számomra semmilyen tekintetben nem hozza, amit vártam.
    Egy 4K Samsung KU6000-et áldoztam be érte, de a képminőség tekintetben semmilyen tekintetben nem látom az előrelépést, sőt, valami hiányzik...
    Látom, hogy van különbség a képben, mert hosszas állítgatás után sem tudom a Samsungnál megszokott képet kapni, de igazából még abban sem vagyok biztos, hogy történt-e érdemi pozitív változás.

    Még adok neki egy kis időt, próbálom szokni- a kezelőfelület rohadtul bonyolult és nehézkes a Samsung után. A távirányító is egy rémálom, folyton úgy érzem, hogy vágja a négy irányú navigáció az ujjbegyem. Nem értem, miért kellett a középső OK gombot olyan mélyre süllyeszteni.
    TV-n netezni soha nem szoktam, de pl. a youtube alkalmazás sem épp szimpatikus a Samsung saját tizen appja után.

    Media Player detto. Sokan dícsérték a Kodit, miszerint mind a képminősége, mind a kezelőfelülete sokkal jobb, mint a tv-k 99%-ában lévő beépített media player. Ez konkrétan azért nem tetszik, mert a felirat és beszédnyelv váltás elég hülyén van megoldva. Emellett párszor máris eljátszotta a tv, hogy elindítottam külső HDD_ről egy akrámilyen HD MKV-t és a két fekete szélesvásznú csík helyén az egyik random TV csatorna képét jelenítette meg real-time. Ez mi?

    Na, egy szónak is száz a vége, szerintem nem jól tettem, hogy a 4K KU6000-et erre cseréltem. Ha holnap sem szeretteti meg magát velem a TV (nyilván nem várom, hogy egy tök ismeretlen, számomra soha nem látott idegen Sony kezelőfelületet a jól ismert Samsung után pillanatok alatt áttekintsek), akkor megy vissza, ráfizetek és hozok egy 60"-as Samsungot.

    (csak egy rövid kérdés: Itt a háttérfény beállítást hogy hívják? Mert a Samsung TV-knél van konkrét háttérfény állítása menüpont, de itt csak a brightness és a black level szinttel tudok játszani..)
    Köszi!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák