Új hozzászólás Aktív témák

  • blakey

    titán

    válasz Pokolika #29200 üzenetére

    Van olyan beállítás, hogy amennyiben nem kap jelet akkor 30 percen belül kikapcsol, lehet, hogy kevesebbre is állítható, nem tudom. Álmodozás az más.

    (#29201) Buckey
    TV-t vettél és nem lejátszót, ez egy öszvér megoldás, jobb lenne ha nem lenne benne, mert mint látod szenvedés az egész. Örülj, hogy van egy jó tv-d, a Kodi (én használom de nem tv-n) nem tv-re lett kifejlesztve és ha a gyártó nem a Kodira alapozza a médialejátszást akkor sajnos kétséges a működése. Ha kell a Kodi akkor olyan lejátszót kell választani ami támogatott, nehogy azt hidd, hogy csak androidos tv-n ilyen, androidos boxokon is elég harmatos, főleg azokon amelyek nem támogatottak. Használd a belső lejátszóját vagy hálózati lejátszásra a Serviiot vagy teleptsd a Plex-et, de ha normálisan működő lejátszót szeretnél ami a helyi anyagokat is lejátsza valamint SMB-n is kommunikál akkor MX Player, BS Plyer, Archos Player az ajánlottak.

    [ Szerkesztve ]

    *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

Új hozzászólás Aktív témák