Új hozzászólás Aktív témák

  • GeryFlash

    veterán

    válasz blakey #20388 üzenetére

    Azért annyira szerintem nem rossz a Philips. Igen, már európai, igen már kevesebb a fejlesztés és csak menne a többiek után, de ha így nézzük ki nem? OLED panelt valószínűleg csak az LG fog gyártani, Samsung eléggé lemaradt tőlük, és végül a Sony-Panasonic partnershipnől se lett semmi.
    Szóval ennyi erővel mondhatjuk, hogy már senki sem a régi. Jelenleg a Philips még jól meg tud élni az Ambilight-ból, amúgy meg amennyire tudom (fórum+ismerősi kör) nem nagyon romlanak el a tévéi.

    Fórum kérdőív :DDD :
    Hogyan raknátok sorrendbe élettartam szempontjából a tévé a márkákat?

    Nekem annyi biztos, hogy a Samsung ilyenben az egyik legszarabb, nem is az hogy 1 éven bleül elromlik hanem hogy gari lejárta után 1-2 évvel. Valamelyik forumtárs írta, aki szervizes, hogy a Samsung tévék elektronikai elrendezése egyszeráen nevetséges, a táp túl közel van a nem tudom mihez és ebből neki lejött hogy az 4-5 évre van tervezve. A többiről nem tudok sokat, úgy tudom az LG vegyes, de jobb a helyzet mitn a Samunál.
    Sony-Pana-Philips-Toshiba-Sharpra nem nagyon hallottam ilyen szempontból panaszt, de utóbbi 2-ről azért kevés is a tapasztalat itt a fórumokon.

    Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?

Új hozzászólás Aktív témák