Új hozzászólás Aktív témák

  • Undoroid

    őstag

    válasz ACE- #6847 üzenetére

    Köszönöm a választ!

    Előbb inkább kérdeztem, hátha más is belefutott már ebbe a dologba! Régebben még kliens oldalon volt minden (is?) Nem voltam biztos benne, hogy mi a jelenlegi helyzet? Szétnéztem a vinyómon és egy régi verzió maradványain kívül semmit nem találtam! Inkább vártam egy hotfixre, hátha javították már ezt!

    Igen, jól látod! Nem mai, de tudja azt, amire Nekem kell!

    Vettem itt korábban (2018 környékén) egy asztali gépet, amihez volt bónuszként egy W10 is regisztrálva! Azt akartam éppen belakni, de annyira butuska volt, hogy a saját oprendszeréhez tartozó, saját segédprogjamját sem találta meg a saját keresője! Ezért végül vettem hozzá egy másik W7-et és a 10 végleg ment a kukába! Ha egy egyszerű keresési feladatot nem tud megcsinálni, akkor egy bonyolultabb feladatnál mi lesz? Az a gép, azóta is köszöni, de szépen megy! Nemrég változás volt a céges gépemmel. A jól belakott gépem le lett cserélve egy W10-es masinára! Néhány használat után rájöttem, hogy jó döntöttem az otthoni gépemmel! Ez a W10 egy feltupírozott, csilvili maszlag, amiben a tervező ráadásul eltett mindent úgy, hogy még véletlenül se lehessen benne megtalálni semmit...és még lehetne ezt sokáig sorolni! Nem volt az otthoni gépemmel annyi 'kék képernyő' összesen, mint ezzel egy hónap alatt...a kikapcsolás pedig egyenesen szenvedés: volt úgy is, hogy 4percnél tovább ott zúgott (nyilván itt küldte el az adatokat az MS-hez! :(( ) mire végül kikapcsolt!

    Ha nem lesz más, akkor jön az újratelepítés!

    https://logout.hu/bejegyzes/ngabor2/nyugodj_bekeben_bordoi.html _ https://robo-venture.com -> Az ökotudatos, digitális közösségi alkotóműhely <-

Új hozzászólás Aktív témák