Új hozzászólás Aktív témák

  • dusanek

    csendes tag

    Nos, nekiálltam a germán verzió felrakásának... Megállt a flash kb. 1/3-nál. Odin szerint fail... Hm, hm. A start gombot meglehetett nyomni, hát rányomtam még egyszer. Semmi... Közben USB-driver letölt telepít, újra, mert a kies már egyszer feltelepítette. Rá is kérdez, biztos, hisz fenn van?! Igen, újra.. Majd mivel semmi sem történik, USB-ről lehúz, majd némi ima közben újra indít. Láss csodát, mintha mi se történt volna, mindent kezdhettem elölről. Kis idő múlva már élvezhettem is a stock ICS-t. Rögtön magyar lett, minden rajta maradt. A gyerek szerint lehet, hogy gyári visszaállítással kellett volna kezdeni a flasht.
    ( hm, lehet, megöregedtem... valahogy az FS-loox, HTC ameo piszkálása mintha más lett volna? )
    Illetve élvezném, sem a gyári, sem a dolphin böngésző nem jeleníti meg a fash tartalmakat. A levelező progi nem tesz különbséget az olvasatlan, és olvasott levelek közt, az elküldött mappa szerint van x levelem, de ha megnyitom, üres.
    Csináljak resetet, majd újra flasheljem, vagy a PAN-nal, (most töltöttem le)? Vagy csak reseteljem? Esetleg root, flash player le, majd vissza?

Új hozzászólás Aktív témák