Új hozzászólás Aktív témák

  • Szelley

    senior tag

    válasz Judyt64 #7631 üzenetére

    Ez a 3. GalaxyS2 fórum, az első kettő már meghaladta az 50k hozzászólást. A legtöbb feltett kérdés, (mit hova tallózzak, háromszög eltüntetése, kijelző beégés, prémium garanciaszolgáltatás) megtalálható az első hozzászólásban, illetve az eddigi 107k hozzászólás között!
    Az olyan kérdések amik pl. SoD-al kapcsolatosak, semmit nem tudunk róla. Valszeg sz*r a gyártástechnológiája jelen pillanatban samsungéknak.
    Az általad "kiváltságosnak" szólított emberek, már nem 2-3hónapja, hanem mondhatni a kezdetek óta itt vannak. A "mag" már átment az S3 topicba, de maradtunk még itt régi lovagok is.
    Szeretünk romolni, és segíteni másokon, ettől függetlenül kb. mind1 lenne ha lezárnák a topicot, mert ami az eddigi 107k hozzászólásban nem található meg, azt mondhatni NEM IS LÉTEZIK!
    Hébe-hóba jön egy-két magadfajta user aki jólmegmondja nekünk hogy bizony az édesanyukánkat, de ettől függetlenül nem fogjuk tudni egy olyan kérdésre a választ, amire addig sem tudtuk! :)

    lacam: Sajnos 4.0.3 alatt kivették az egér és billentyű támogatást az OTG funkcióból, de 4.0.4 alatt már hibátlanul működik!
    kungzi: Nincs blokkolási üzemmód JB alatt?! :F Tableten 4.1.2 alatt tökéletesen működik, mindig be van kapcsolva hogy csak a telefonom pittyegjen ne pedig mind2! :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák