Új hozzászólás Aktív témák

  • sickbump

    csendes tag

    válasz Lasy #1865 üzenetére

    Igen, a piros és a narancs közt én se nagyon fedeztem fel különbséget, de nem is szeretem a szoros kockát, ezért lehet, hogy csak nem adtam nekik elég időt kitapasztalódni.
    Kár, hogy sehol egy kép erről a rubikmatricás Gansról, mintha nda-t írattak volna alá a szerencsés kiválasztottakkal. Na mindegy.
    Viszont vicces sztori: voltam ma a doktornőnél és a kezem ügyében meglátván a GTS2-t, rákérdezett, hogy ez-e az új Rubik, merthogy ő épp a minap dobta ki az ő hagyományos kockáját. Meséltem neki a Gan-Rubik kvázi fúzióról, hogy nem kell sokat várni és az is lesz majd ilyen minőség, mint ez a kínai Rubik-független továbbfejlesztés. Amikor a kezébe adtam, elállt a lélegzete, és azt mondta, ő is vesz egyet. Hajrá, Doktornő! :)

    Zed: a mini Zhanchimat pár hónapja én is egy ilyen arctól vettem, aki fél évig intenzíven kockázott, de abbahagyta. Nem firtattam, csak csendben sóhajtottam magamban, bár én soha nem jutnék ide. Van még 8 OLL az 57-ből hátra, ami sehogy nem megy a fejembe, utána pedig a COLL-re szeretnék rágyúrni, tehát a vágy adott, kár lenne ha épp most törne le a lelkesedés.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák