Új hozzászólás Aktív témák

  • xXxian

    senior tag

    Sziasztok,

    Korábban nem mindenben fogadtam meg, amit a "milyen routert" topikban javasoltak s egy RT-N53-at vettem az inkább ajánlott RT-N18U helyett.

    Az 53-as végül is működött hiba nélkül, de valóban gyengécske lefedettséget képes produkálni, szóval most mégis megvettem az N18U-t.

    Szivtam 1,5 estét a beállítással, végül egy reset megoldotta a csatlakozási problémát. Szóval WiFi van.

    Gondoltam kihasználom az USB portok nyújtotta lehetőségeket így a 3.0-ra rádugtam a külső vinyót amin a filmek vannak, s ami eddig közvetlenül a TV-re volt kötve. A 2 notebook-on látszanak az állományok, kis keresgélés után a filmeket a Samu TV-n is megleltem. Kettőbe vagy háromba próbáltam belenézni kevés sikerrel. Volt olyan hogy egyszercsak fekete képernyő, se kép, se hang. Aztán olyan is volt, hogy kiírta hogy nem támogatott formátum (ez kamu, egy ki/bekapcs után már lejátszotta). Meg olyan is, hogy az eszköz (a router) nem elérhető...

    A 2.0 portra kötött nyomtatóval sem voltam szerencsés. Ez egyébként egy Canon MP540, és semmilyen eszköz nem látja, hogy van egy nyomtató a hálózaton. Megnéztem a router beállításait, ott a nyomtató, de le van tiltva. S nem tudom feltiltani. :)

    Ez így összességében meglehetősen idegesítő. Tudom, hogy ez a megoldás nem egy NAS szerver így, de nem kellene a dolgoknak kicsit jobban működnie? Akciós volt a router, (16k), de most annyival vagyok bentebb, hogy a ház eldugottabb zugaiban is van Wifi.

    Tudtok valamilyen megoldást? Vagy küldjem vissza 14 napon belül?

    Ja, s egy utolsó kérdés: UPC modemre van kötve kábelesen. A beállításban ilyen esete az az ajánlás hogy mint Access Point működjön. Ez így ok? Vagy állítsam át?

    Köszönöm előre is ha kapok hasznos tanácsokat.

    X

    [ Szerkesztve ]

    Eladó ASUS RT-N53 Router (9k)

Új hozzászólás Aktív témák