Új hozzászólás Aktív témák

  • krealon

    veterán

    válasz viharhozo #29361 üzenetére

    "Van egy TP-Link M5350-es ruterem.
    A cucc nem mukodik, nincs kimeno kapcsolat.
    "

    Felhasznaloi kezikonyv 28-as lap: APN beallitasok. A szolgaltatonak megfeleloen kell beallitani, nem automatikus. Mobilinternet topik

    (#29360) Cavalera
    "gondoltam, kipróbálok egy TP-Link routert. A Zyxelből kihúztam a netkábelt, bedugtam volna a TP-Linkbe, csakhogy az a kicsinyített végű netkábelt nem volt hajlandó felismerni."

    Ha a telefonvoal 6 erintkezoju (RJ11-es) csatlakozojat dugtad a TP-link 8 erintkezoju (RJ45) portjaba, akkor nem csoda, hogy nem mukodott, mivel az ilyen routerekben nincs modem, ami a szolgaltato altal biztositott vegberendezesben (ZyXEL) van.

    "Visszadugnám tehát a netkábelt a Zyxelbe, erre az mintha meghalt volna: az internet gomb se pirossal, se zölddel nem világít többé, 192.168.1.1-en tudtam rá csatlakozni, de amúgy nem volt semmi. Próbáltam resetelni, de a helyzet még rosszabb lett - internet gomb ugyanúgy nem világít és már online felületre se enged csatlakozni."

    Ha kiresetelted a szolgaltatoi beallitasokat, akkor a vonali parameterekrol, amik a szolgaltatashoz szoksegesek, az adott internet-szolgaltatohoz tartozo topikban tudsz keresni / erdeklodni.

Új hozzászólás Aktív témák