- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
-
IT café
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mate
nagyúr
A gyári ZTE-s időjárás-óra widgetet nem lehet valahogy lementeni a telefonról és átrakni másikra?
-
gonger
senior tag
válasz callmeakos #18459 üzenetére
hívásoknál sokszor szólt a másik fél, hogy nem érti mit mondok, olyan volt, mintha szakadozott volna a térerő. 1-1 szó kimaradt, vagy teljesen recsegős volt a vonal. Ezen túl nyugalmi állapotban többször vettem észre azt, hogy nem talál térerőt, aztán 5-10 perc múlva megint volt. Nem hálózati probléma volt, mert más telefonok működtek mellette. Próbáltam kártya cserét is, az sem oldotta meg a hibát. +az utóbbi időben bejövő hívásoknál fagyott a képernyő, nem tudtam felvenni.
Még most is sajnálom egyébként, szerettem ezt a telefont. -
gonger
senior tag
válasz callmeakos #18463 üzenetére
Igen,de azt gondolom ez a normális, ha nem tudják szervizelni. Úgy tűnt ismerik jól a GXI-t, egyáltalán nem akadékoskodtak.
-
callmeakos
veterán
válasz gonger #18465 üzenetére
Hát akkor sima ügynek tűnhet hogy lecseréljem ezt. Mert az enyémen még pixelhiba is van
Na ennek örülök, mert úgy is szeretnék túladni ezen a telefonon. Egyáltalán nem vagyok vele megelégedve.Amúgy ez a hívásprobléma olyan amit nem tudnak javítani, és helyette felajánlják hogy adnak helyette másik telefont?
[ Szerkesztve ]
All→M8
-
callmeakos
veterán
válasz callmeakos #18466 üzenetére
Egyébként ez a készülékcsere ez függ attól hogy van e még hátra törlesztőrészlet?
All→M8
-
gonger
senior tag
válasz callmeakos #18468 üzenetére
nem tudom, én kp-ra vettem, előfizetés nélkül, tehát nálam ilyen csavar nem volt a dologban. De egyáltalán nem szervizelik, hanem visszaküldik az egészet a ZTE-nek és a 2 cég elszámol egymással.
-
gonger
senior tag
-
Mate
nagyúr
Nagy kár azért, hogy nincs grand X2 IN Európában. Baromi jól sikerült telefon. Volt szerencsém kezemben fogni és egyből beleszerettem. Bár grand Flex-se rossz, de sajnos az se került szolgáltatói kínálatba
-
Mate
nagyúr
válasz callmeakos #18482 üzenetére
A gond az, hogy Alcatel se hiszem, hogy jobb lenne. Sony-val kapcsolatban is hallani érdekességeket.
-
callmeakos
veterán
Az első okostelefonom egy Alcatel OT-990es volt Ők is produkáltak érdekes dolgokat. Pl. a 2.3as frissítés körüli hisztériát, de az legalább még ennél is jobb volt. A Sonyval kapcsolatban nem tudok nyilatkozni, de szerintem élméletben kizártnak tartom az efféle support hozásállást. Az hogy a gyakorlat mit mutat. E felől az SP topicban kellene kérdezősködni
All→M8
-
formengil
tag
válasz szaszii #18475 üzenetére
Nagyjából már megválaszolták előttem.
Ahogy láttam hardveresen jobb, egyedül a kijelző nem jobb, viszont még az is jobb mint a GXI-é. Szoftveresen is jobbnak tűnik, és ami nem utolsó szempont talán a supportja is jobb mint az Alcatelnek.LG Optimus GT540 --> ZTE Grand X IN --> Sony XPERIA SP --> Xiaomi Redmi 4 Prime
-
-
Mate
nagyúr
Hát én pezsgőt durrantok ha sikerül cseréltetnem, ha még ráadásul sony-ra és nem Alcatel-re. Hát akkor el is élvezek ott a boltban
-
Coolmat
őstag
A fejleményekről feltétlen beszámolok majd kedden
-
levisboy
tag
-
Mate
nagyúr
Pofám leszakad a T-től komolyan mondom.
Múlt héten lett ügye elhozva Allee-ból a telefon, amivel az ég világon semmit nem csináltak. Össze volt tűzve a három korábbi csere papírjai a garanciával. Visszaadtak mindent, telefont, tartozékokat, egy rakat papírt stb.
Erre ma nézem a papírokat és újra van tűzve a papírköteg és hiányzik a garanciajegy.... Nem adták vissza.
Nem tudom, hogy véletlen, vagy direkt, de rohadt unalmas már.
-
Mate
nagyúr
válasz callmeakos #18493 üzenetére
Nagyon érik, hogy berohanjak Allee-ba és sorszám nélkül felpofozzak valakit.
-
Repsol600
addikt
Egyébként az elmondottak alapján, nagyon változó a garanciáztatás, valakinek nem cserélik többszöri kísérlet esetén sem mert nem találnak hibát, valakinek "bevizsgálják" és rajt ülnek 2 hétig de azért kicserélik, és van amikor azonnal cserélik. Vagy ez csak az épp dolgozó szervizesen múlik? Nem értem, pedig 1 cégről van szó.
-
szaszii
tag
válasz Repsol600 #18495 üzenetére
Szerintem ez függ attól, hogy épp milyen szervizeshez kerül az ember. Egyrészt hogy ismeri-e az adott típust mélyebben, tudja-e, hogy szervizelik-e itthon vagy sem, stb. Függ attól is szerintem, hogy milyen idős a szakemberünk. Ha fiatal, feltörekvő, akkor jobban követi a protokollt, ha idősebb, megbecsültebb, akkor lehet szemet huny egy két apróság felett, ami úgymond időpazarló, elhanyagolható és egyből belecsap a lecsóba.
(még 1x.: ez saját vélemény)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Villanyszerelés
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Ukrajnai háború
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- PlayStation 5
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest