Új hozzászólás Aktív témák

  • nullpoint

    senior tag

    Rom frissítés után (android verzió változott) viber, új userként telefonszámot kért és minden nullára állt.

    Nem baj mondom, az android/data/com.viber.voip mappába bemásoltam az elmúlt majd két év cuccait, aztán a twrp backupból kinyertem a root/data/data/com.viber.voip mappát és root explorerrel bemásoltam a helyére, és lőn világosság!

    Örültem is magamnak, minden ott volt a helyén, aztán egyszercsak kiírta a kis rohadt hogy oopssomethingwentwrong. Nyád@t'...

    Újraindult a program, megint kezdhettem előlről a telefonszámmegadást, nullázta a felmásolt mappa tartalmát. Ezt ötször eljátszottam, most már unom, majd valami megoldás lesz, emlékszem ezzel szívtam már egyszer amikor a korábbi telefonról költöztem erre.

    Nem akarom elkiabálni, eddig úgy néz ki hogy elég a viber_messages-journal és a viber_messages nevű fájlokat bemásolni a com.viber.voip\databases mappába.

    Eddig jó vagyok, működik, látom a korábbi dolgokat.

    A korábban elküldött dolgokat, pl. kép, látom de ha rákattintom azt írja file not found, ugyanez érvényes mondjuk egy elküldött pdf-re. Az a kérdés mit másoljak még be a root/data/data/com.viber.voip mappába hogy menjen?

    A manage_storage_data és a manage_storage_data_journal filet bemásoltam még hátha, de nem segített( mondjuk problémát sem okozott).

    Minden elküldött file a korábbi helyén van, semmi nem változott és nem hiányzik.

    Tud valaki segíteni?

    Köszönöm előre is.

    kdvsdmnkrvndttrlgsdnhzzszlsmt

Új hozzászólás Aktív témák