Új hozzászólás Aktív témák

  • liksoft

    nagyúr

    válasz Viktor0610 #6084 üzenetére

    Szia!

    Nekem már az is gond, hogy nem tudom kimenteni a beszélgetéseket. Szerintem folyamatosan és szisztematikusan zár a rendszer. Ma az egyetlen lehetőség az adatok mentésére a G tárhelye, ahol viszont nem tudom elérni, csak visszatölteni egy friss installra. Vagyis Viberből Viberbe, de NINCS máshová mentési lehetőségem. Ismerősökkel, családdal, munkatársakkal, üzletfelekkel történt beszélgetéseknek NINCS mentési lehetősége!

    Komolyan el lehetne gondolkodni rajta, ezek az adatok az enyémek? Ha igen, akkor jogom van hozzájuk, a mentésükhöz olyan formában, hogy a Viber ne kelljen hozzá később? Ha ez igaz, akár egy pert is megérhet akár EU szinten, hiszen a magánembert lesz@..a a fejlesztésük.

    Nekem ez ma nagy probléma. Mivel vissza kéne tennem a 13-as verziót, mert a 14 nem életképes, de van PC-s tükröm is, nagy kérdés a több év alatt összegyűjtött anyaggal mi lesz? Lecsó? Az nagyon nem lenne jó. Lementeni viszont nem tudom. :((( :((( :((( :((( :(((

    ----------------------------------------------------------

    A Viber képnézőjében meg tudod nézni? Ott szokott lenni kimásolási lehetőség. Azt nem tudom, ez a titkos részen is megy-e? Tudom, macerás sok kép esetén, de nem látok rá más megoldást.

    Murphy él és dolgozik (Ami el tud romlani, az el is romlik). hdd-mentes.hu

Új hozzászólás Aktív témák