Új hozzászólás Aktív témák

  • ViberMedia

    tag

    @gyula38 -

    Thank you. We will assist you shortly, and I have sent a notice to the support team to look into this issue.

    @_Lilla_ -

    Are you sure you have administrator permission on this Windows XP?
    Remember that Viber can only run an administrator user.

    About your second question -

    Viber can be installed with the same number on a 'primary device' (mobile phone), and 'secondary devices' (which could be Desktop and Tablet).

    First, install Viber on your mobile phone. Then, download the latest version of Viber to your Tablet, and when you register, please make sure to choose "Secondary device" on the Tablet. (The Tablet can also be your primary device, but it is not recommended if you already have Viber on your mobile phone).

    Viber Desktop is automatically a 'secondary device', so the activation code will be sent to your mobile phone in order to complete the activation on your Desktop app.

    ================

    @ gyula38 -

    Köszönöm. Mi segítünk Önnek hamarosan, és küldött egy értesítést, hogy a támogató csoport, hogy vizsgálja meg ezt a kérdést.

    @ _Lilla_ -

    Biztos vagy benne, hogy rendszergazdai jogosultsággal ezen a Windows XP?
    Ne feledje, hogy Viber csak akkor fut egy adminisztrátor felhasználó.

    Körülbelül a második kérdés -

    Viber telepíthető azonos számot egy "elsődleges eszköz" (mobiltelefon), és a "másodlagos eszközök" (ami lehet Asztal és Tablet).

    Először telepítse Viber a mobiltelefon. Ezután töltse le a legfrissebb verziót a Viber a tábla, és ha regisztrál, győződjön meg róla, hogy válassza a "Másodlagos eszköz" a tábla. (The Tablet is lehet az elsődleges eszköz, de ez nem ajánlott, ha már van Viber a mobiltelefon).

    Viber Desktop automatikusan a "másodlagos eszközt", így az aktiváló kódot fog küldeni a mobiltelefon, hogy az aktiválás befejezéséhez az asztalon kb.

Új hozzászólás Aktív témák