Új hozzászólás Aktív témák

  • Lasy

    veterán

    Szia!
    A tanácsodat szeretném kérni a Z3C vásárlásával kapcsolatban. Ha jól látom, te vagy az egyik legaktívabb fórumozó. :)
    A dolog úgy áll, hogy 120e Ft lenne a telefon a csomagomban a vodafone-nál, azonban mint tudjuk, ezek a telefonok bootloader locked-ek, és nem is engedi a nyitást. A telekom 150e Ft-ért kínálja a telefont, és ha jól tudom, azok függetlenek, sőt, még BL-t is nyithatnék majd benne később, ha rászorulok a custom romra, vagy rootolni szeretnék. Függetlenül, gyártói garanciával pedig 180e Ft körül mozog a telefon. Te mit tanácsolsz? Ha a vodafone-nál veszem, attól tartok, hogy egy idő után nagyon szorult helyzetben leszek a zárt bootloader miatt. Szeretem, ha vannak lehetőségeim egy telefonnal. Szerinted inkább a telekomnál kéne beszereznem? Vagy ez a zárt bootloader nem oszt, nem szoroz?
    Előre is köszönöm a segítséged,
    Valinas

    Szia
    Pont erre van a fórum. Ezért én itt írnám le a véleményem.
    Nos én szerintem az első széria mindenhol gyári független. Mivel én külföldön vettem, így gyári független eleve minden készülék.
    Én bemennék a vodához, és kibontatnám milyen. Egy szervizmenü szerintem bele fog férni, és abból minden kiderül. HA nem fontos a függetlenség, akkor én biztos azt venném amit használni is tudok, és olcsó. Ha vodás vagyok ott venném meg. Mivel ha eleve bootloadert nyitsz ugrik a garancia is, így totál felesleges ezen agonizálni is.

    +36702778032

Új hozzászólás Aktív témák