Új hozzászólás Aktív témák

  • bmt50

    senior tag

    Sziasztok,
    Hosszas 2.3-as használat után(ébresztőóraként szolgált a párnám alatt) Flashtool-lal frissítettem ICS globalra, hivatalosan kinyitottam a bootloader-t, rootoltam, és feltettem a legutolsó Legacyxperia cm11-et 2015.04-es minimal gapps-sal...
    Ha észrevételeim bántóak, akkor előre is bocsánat, de:
    - a fórum első oldalán található leírások használhatatlanok a halott linkek miatt;
    - az xda-ról sem egyszerű, a Kitkat minimal gapps letöltés onnan is halott, sebaj google-n még megtaláltam.
    - hogy a boot.img-t hogyan kell a Flashtool-lal felflash-elni, arról sincs egy deka infó sem, youtube videók segítettek.
    - a boot.img flash után a Legacyxperia felirat alatt egy hangerő fel-t kell nyomni ugye, hogy bejussunk a cwm-be és fel tudjuk rakni a rom-ot és a gapps-ot. Nos nálam csak az alsó szöveg jelent meg. Majd a guta ütött meg, mire rájöttem, hogy nyomkodni kell a le-fel gombot és a power-t és akkor egyszer csak bejön fent a menü.
    - a full wipe után fel a cm11 és a minimal gapps. Már az első indításkor kihívás volt kiválasztani a magyar nyelvet, mert sokszor arrébb ugrott. Aztán sem lett az "élmény" kielégítő: belassulások, akadások. Egy sima chrome-ot nem tudtam feltenni, mert a Play áruház letöltés után mindig kifagyott, vagy kiírta hogy a telepítés nem lehetséges.
    -azt hittem én rontottam el valamit, ezért kikapcs, bekapcs, hangerő fel, cwm, szórakozás a gombokkal hogy bejöjjön a cwm menü, majd újra full wipe és rom/gapps fel.
    -az eredmény másodszorra is ugyanaz. Tehát nehéz elképzelni hogy a hiba nálam van.
    -egyébiránt gyári 2.3-mal vagy 4.01-gyel a telefon stabil. Minden működik, amíg a google frissítések meg nem töltik a belső tárhelyet. Nem egy 200x leejtett, agyonzúzott telefon ez.

    [ Szerkesztve ]

    Dudálj csak nyugodtan, épp tárazok!!!

Új hozzászólás Aktív témák