- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Hálózati / IP kamera
- Windows 11
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
hali34
csendes tag
Na most ezzel mit csináljak?
30/016/2012 16:16:52 - INFO - Start Flashing
30/016/2012 16:16:52 - INFO -
30/016/2012 16:16:52 - ERROR - Error flashing. Aborted
30/016/2012 16:16:52 - INFO - Now unplug the device and power it on
30/016/2012 16:16:52 - INFO - Then go to application settings
30/016/2012 16:16:52 - INFO - turn on Unknown Sources and DebuggingUSB hibakeresés bekapcsolva és az ismeretlen források is
-
(jan)
őstag
16ó 20p akkumulátor, ebből 2ó 14p bekapcsolt képernyő, nem játszottam, csak operaiminvel levelezgettem meg olvastam. ez normális vagy csak nekem tűnik kevésnek ?
Legszebb öröm a söröm és az áramköröm!
-
-
(jan)
őstag
Fa kernelt probálta már valaki? ez most miben jobb vagy másabb mint az naa féle ?
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Hmm, angol nyelven nem tudtam számokat írni a billentyűzetről, magyarra állítva meg szinte semmit az új ICS-ben. Eddig remek.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Jah megvan, google cuccokat innen kell leszedni, és külön felrakni: [link]
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
(jan)
őstag
Tud nekem valaki tippet adni hogyan lehet ezen a katasztrofális üzemidőn javítani ?
-
kiskaktusz
addikt
Mit jelenbt a katasztrófális üzemidő? Nálam átlag 2.5 óra screen on mellett majdnem folyamatos wifi on mellett 1.5 nap.
Stock kernel és Mini CM7 Pro - SE Style V1.1 ROM
Eleinte szar volt (fél nap), aztán wipe battery és teljes feltöltés-lemeítés mellett alig használtam (egy telefon) 3 napba telt, hogy lemerüljön, azóta isten módon alig merül.. 3g-wifi lelőve, 2 óra zene 20 perc sudoku/amőba/reversi mellett múltkor 8%-ot merült..
"Don't try to understand women... ...women understand women and they hate each other."
-
(jan)
őstag
válasz kiskaktusz #3517 üzenetére
azért az elég faja. nekem nincs meg a 2 óra screen on 20 óra üzemidő mellet
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
A te esetedben egyértelműen egy új akkumulátorral. Am. egyenlőre az ICS elég keveset meríti a telót ahogy nézem.
Viszont a 3D-s sebességben bőven le van maradva (amúgy gyors), 806MHz-re húzva is csak 1800 pont körül kaptam, szemben a korábbi 2000-2200-as értékekkel.
Valami török bekerült most a listába, 768MHz-en több pontot kapott, mint én 826-on a korábbi gyors rommal. Most akar tuningolni, hogy 2500 fölé kerüljön...
[ Szerkesztve ]
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Hmm, akkor ott valami gebasz lesz, ha új aksival ennyi. Sikerült eredetit venni? Mikori gyártmány?
Onscreent nem tudom, sosem mértem le. Az ICS meg csak délután 4 óra óta van rajta, de progik visszamásolása közben elég lassan csökkent a szám. Kalibráció még nem volt, lehet nem is kell.
Egyébként fogyasztásban eddig az naa + CM7 2.2.0 volt itt a nyerő. Meg talán korábban a zombie-s cucc, de az már elavult.Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Nézd meg a futó processzeket, én jártam úgy, hogy a google cuccok egymást indítgattál el a háttérben. Pl. a naptár elindította a mapsot, stb...
Ezeken kívül csak akkor tudna így merülni a teló, ha a proci konstans terhelve lenne, vagy tuningolva. Esetleg valami meghibásodás miatt, de ezt kétlem.
[ Szerkesztve ]
-
bubi92
őstag
na életemben először belementem a teljesítmény állító menübe, levettem a proci max sebességét, meg undervoltot is bekapcsoltam, kiváncsi vagyok mennyit fog így bírni. amúgy ugyanolyan szép maradt az a kevés animáció amit használok, játék diccse...
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Nem biztos, hogy csökkentetted a fogyasztást, ha levetted a max órajelet 600-ról, mert alacsony órajelen több időbe telik ugyanazt kiszámolni.
Az undervolt viszont hasznos. Meg egy jó govenor, ez ICS-nél a smarass v2 alapból.
[ Szerkesztve ]
-
(jan)
őstag
A mostani verzióban működik a lockscreen gesture?
Érdemes felrakni minden napi használatra? nyújt valamiben többet mint a 2.3.7 ? ?
-
törölt tag
Sziasztok,
Valaki tudna nekem (akár privátban is) egy szájbarágós leírást adni főzött ROM telepítéséről, illetve arról, hogy melyiket érdemes feltenni, ha stabil működést szeretnék? Köszi
Üdv, N.
-
kiskaktusz
addikt
válasz #35104512 #3530 üzenetére
Ha használnád a keresőt a fórumban biztos nem kéne várnod a válaszra, de hogy lásd kivel van dolgod;
Első feladat a ROOT, amit ebben a leírásban megtalálsz képekkel illusztrálva.. (a fórumra be kell regisztrálni, máskülönben nem fogod tudni megnézni...)
Következő lépés a Recovery telepítése, ami szintén az előbb említett leírásban megtalálsz.
A számodra megfelelő ROM-ot letöltve átnevezed update-re, és fontos, hogy ne csomagold ki, hanem úgy tömörítve másold fel az SD gyökérkönyvtárába
innentől kezdev megint minden le van írva szájbarágósan minden costumROM-os oldalon, hogy minden wipeolsz, amit lehet, aztán telepíted a letöltött ROM-ot. Kész
Ha costumkerneles ROMra van szükséged, ott még kell mókányolni, de ahhoz inkább ne láss hozzá szerintem, ha a millió fellelhető leírás után kérsz még egy szájbarágósat.
No offense, de máskor használd pl a keresőt, vagy olvasd el az 1. hsz-t, amiben benne van a root, a recovery meg még osk minden más is, de nem emlékszem már rá pontosan..
"Don't try to understand women... ...women understand women and they hate each other."
-
(jan)
őstag
-
törölt tag
válasz kiskaktusz #3531 üzenetére
Semmi gond és köszönöm. Az első hozzászólást is elolvastam, találtam leírásokat is, de egyik sem volt olyan, hogy ha ezt és ezt a romot akarod feltenni akkor ezt és ezt kell végigcsinálni. Elég kínai nekem ez az android, borsódzik tőle a hátam, de a nejem telefonja már 3x volt szervízben és még mindig egy rakás fos. Gondoltam hátha ezzel még lehetne rajta segíteni...
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Magam részéről megy vissza a 2.3.7, az ICS egyenlőre még zabálja az akkut.
-
törölt tag
válasz CPT.Pirk #3536 üzenetére
Ez alapján haladtam:
Telepítési menet:
-töltsd le a ROM-ot, a zip-et és tedd az SD-re
-indítsd a telefont CWM Recoveryben
-ne feledkezz meg a biztonsági mentésről és a factory resetről
-instaláld a ROM-ot az SD ről custom ROM-ként
-indítsd újra a telefontMinden megy odáig, hogy installáld a romot, ekkor ezt mondja a telefon, hogy
can't open fájlnév.zip (bad)
installation aborted -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz #35104512 #3537 üzenetére
Hibás a zip fájl, ezért írja, hogy bad. Vagy a letöltéskor sérült meg, vagy az átmásolásnál, egyszer nálam is előfordult ilyen. Töltsd le újra, és másold fel.
[ Szerkesztve ]
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz #35104512 #3544 üzenetére
Ha nem megy, akkor szedd elő megint a recoveryt, csinálj egy teljes wipeolást, és indítsd újra. Valszeg menni fog, csak várni kell.
Amúgy majd ha beindult, az első dolog amit érdemes megcsinálni, hogy felrakod a GoLaunchert, mert az alapból benne lévő ADW nem valami fasza. A Go-nak van magyarítása is a marketben.
bubi92: kinézetért komplett romot, vagy mit?
Am. pl. a kinézetből a GinTonic vitte a pálmát a Zombie kernellel, ehhez képest a CM romok az esztétikai sivatag...[ Szerkesztve ]
-
bubi92
őstag
válasz CPT.Pirk #3546 üzenetére
nem nem erre gondolok. hanem erre
persze felét se raktam fel ide.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz CPT.Pirk #3546 üzenetére
Az gondolom nem normális, hogy nem jön elő most már a recovery sem
Na mindegy, most ott tartok (hátha elcsesztem valamit), hogy seus -al visszatettem a gyári szoftot és elölről kezdtem mindentAzonban most a backup készítés közben is dobott egy errort és ha azt mondom induljon újra, akkor figyelmeztet, hogy valami történt a recovery -vel és valószínűleg nem fog elindulni.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest