Új hozzászólás Aktív témák

  • Csori72

    aktív tag

    válasz nelsonmanian #36787 üzenetére

    konkrétan hibával nem találkoztam még. mobilnetet nem használok, így ha arrafelé van valami nem is fogok tudni róla. wifi pikkpakkk felugrik, gps is jól találja a jelet, kedvenc alkalmazásaim mind felmentek rá.
    kicsit inkább szokás kérdése. a híváskezelése érdekes. tárcsázóba ha kikeresem a névjegybe mentett nevet gyorsgombokkal (pl: Féltengelyes 3358) akkor fent megjelenik, és ha rábökök máris hívja. nem átdob a névjegyre ÉS hívás. ott a hívás gomb, de az le is teszi. nincs Alkalmazások hanem a főoldal osztható többfelé, állítólag a végtelenségig, és minden itt van beömlesztve ... de rendezhető tetszés szerint.
    háttérkép, csegőhan, egyéb hangok ... először mindenáron a miui oldalról akarja szedni ezeket, ki kell választani a helyi-t majd ott további választás, h TC-ből, fájlkezelőből, v galériából ... ezek nekem felesleges lépéseknek tűnnek nagyon.
    ha leszedek 1 témát hiába rakom a helyére, mindenképp megy a miui oldalra és azon keresztül aktiválja a telefonra. pl van 1 Carbon témám, és nem találja a miui oldalon, így használni se tudom.
    kiírja, h nem onnan van, töltsem le onnan ... akkor is ha nincs wifi v net bekapcsolva.
    térerőt stabilan tartja, hívás - hívásfogadás jó. hangerő jobb a stocknál de hallható, és lehet ezen is csak állítani kellene. a hangokhoz sok beállítás van DSP beállítások néven. kamera jól állítható, most fogom megnézni milyen képet csinált szabadba. éjszaka (8 óra!) 6% mínusz az akksi 0 ébrenléttel ... na ez nem annyira tetszik (fmod kb 3-4%).
    zenelejátszásba kicsit kerülőutas, h csak 1 mappát játszon és ne mindent ... lejátszási listáknál kell keresni.

    egyébként összességébe sztem jól használható.

    [ Szerkesztve ]

    ..:: 1+TTTTT ::..

Új hozzászólás Aktív témák