Új hozzászólás Aktív témák

  • goodboy007

    senior tag

    Nah ma megvettem a kicsikét.
    Hát mit ne mondjak, ez most talán -ha nem- a legjobb vétel az ár/érték mutatót tekintve, árkategóriájában meg abszolút best buy. Ami tudásban hasonló vagy jobb, az mind drágább nála.

    A hangminőség össze sem hasonlítható a Blade-ével, gyári fülessel is egészen más dimenzió (pedig azt is Samsung fülessel használom), a sebességről nem is beszélve. El lehet felejteni a hosszas töltögetést, minden bitang gyorsan történik. Böngészéskor szinte azonnal betöltődik a weboldal, a zoomolás vajsimán megy.
    A kelzsoca féle ROM után fura az a T-s, Samsungos katyvasz, de ezt még bőven meg lehet szokni.

    Ami külön tetszik még, az a mobilfény, gondolom megfelelő appot letöltve zseblámpaként is használható, a fényereje bőven lehetővé teszi ezt.

    Mindezt azért írom le, hogy aki szintén hasonló képességű telefonról váltana, annak ezerszer jobb lesz a felhasználói élménye és jó látni, hogy végre elértük azt a szintet, amikor 50k-ért olyan készüléket vehet az ember, ami mindenre használható kompromisszumok nélkül.

    (#3099) HUN-Spirit:

    A status bar-on a wi-fitől balra a telefon, körülötte két oldalt hullámokkal mit szimbolizál? Mert nekem nem volt ott az elején, de ahogy a beállításokban matattam, odakerült.

    "propriocepció és peroneus aktiváció a kulcsszó, mert az emelést nem előzi meg excentrikus kontrakció, magyarul stretch-reflex vagy miotatikus (excentrikus megnyúlási) reflex." - Zola007

Új hozzászólás Aktív témák