Új hozzászólás Aktív témák

  • snowdog

    veterán

    Nem tudom hányan használjátok a Titanium Backup-ot, de gondolom sokan. És hogy más ne járjon úgy mint én, leírom hogy jártam. Gondoltam egy kísérletet megér hogy kipróbáljam mi történik ha mindent jegelek. Nem érte meg. :)

    Ugyanis hogy egy program (Titanium Backup) olyan hülye legyen, hogy saját magát is jegeli eszembe sem jutott. Ez viszont azt eredményezte, hogy a gép folyamatosan boot-olt, és hurokba került. Maradt a factory reset. Mondjuk sokat nem vesztettem vele, mert még csak szórakoztam a készülékkel, és amíg ki nem ismerem, addig a régi Omniámat használom. A másik amiért aránylag jól jöttem ki a dologból, hogy előtte a Titanium Backup-al mindent lementettem, és most mindent szépen vissza is állított.

    u.i. Vagyis mégsem, mert mintha a jegelést is visszaállította volna, és egy újraindítás után (amit a program kért) visszatért a folyamatos boot-olás. Most kezdhetem előről az egészet. Persze mikor elsőnek elindult meg kellet volna néznem, mi is van a jegelésekkel. Szóval lesz róla tapasztalat bőven. :))

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák