Új hozzászólás Aktív témák

  • ShadowX

    őstag

    válasz Richie86 #1787 üzenetére

    Hát ez nálad akkor tényleg csak a véred hajt kategória. :DDD
    Csalódni nem csalódnál az S21-ben sem szerintem, de nem vagyok meggyőződve, hogy megéri cserélned. Persze ha a pénztárcád engedi akkor hajrá.

    Amiért én most az S21-et vettem: remek kijelző, 120hz, műanyag készülékház, remek menedzselt profil (munkahelyi). Vettem egy Watch Active 2-t is korábban, tökéletes az óra és a telefon közötti összhang (és nem mellesleg csak Samsung telefonon és órán oldható meg kizárólag a munkahelyi profil értesítés megjelenítése rendesen). Korábban nem volt vezeték nélküli töltésű telefonom, ez is nagyon jó dolog (ráadásul van reverse charging is, így ha az óra véletlen szűkében lenne a naftának akkor a telefon tudja tölteni). Több évnyi stock droidról jövök, kicsit felüdülés a oneui testreszabhatósága. Remélem a samsung tartja magát a frissítési politikájához is. Fontos volt még, hogy magyar garanciás legyen és legyen jó a szervízhálózata a márkának (ezt itthon sajnos nem sok gyártó tudja elmondani). A mérete pont a legjobb, se nem nagy, se nem kicsi. Gondolkodtam életemben először az almára váltáson, de az meg végképp átlépte azt az árszintet amit egy telefon + órára kiadnék (plusz taszít az, hogy az iPad-ek nem tudnak több profilt kezelni, ha tabletet vennék akkor abból 1 lenne itthon, nem pedig mindenkinek 1).

    Tudom, hogy az Apple ökoszisztéma az etalon, de nekem az androidossal sincs bajom, sokat fejlődött (legalábbis a Samsung-al eddig). Sony TWS fülesem van, azzal is minden patent, mire a fülemben van, már kapcsolódott is. Még egy jó árú tablet kellene...

    Remélem hosszútávú tapasztalataim is hasonlóak lesznek.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák