Új hozzászólás Aktív témák

  • #68216320

    törölt tag

    válasz Kakumix #6985 üzenetére

    Aludj! :) Bár érdekes azért, hogy egy prémium kategóriás telefont választottál, miközben megelégszel egy középkategóriás szinttel is. Szerintem ne tedd, mert több van ebben a telefonban, mint amit jelenleg a gyári ROM ad.
    Tegnap este feltoltam rá egy sima CM9-et. Szépen belaktam, beállítgattam és láss csodát: minden megy akadás nélkül, gyorsan dolgozik. :C (pici lag van az érintéstől a reagálásig, de ez az andro sajátja, ebbe ne menjünk most bele)
    Azok az appok, amik gyári ROM-on picit akadoztak, most lefolynak a képernyőről, annyira folyamatosak. Mivel a CM9 ICS alapú újra érdemes elgondolkodni azon, hogy akkor elszúrta a samsung az ICS v. nem. Érdekes, hogy mások meg tudják jobban csinálni ugyanarra a vasra. Szerintem nem kell elvakultnak lenni azért mert ilyen telefonunk van. Én szomorúan, de be kell lássam, h a samu programozás szinten nem tudja követni a kiadott hardver mennyiséget.
    Amikor az S2-re kijött az ICS, az lassabb volt, mint a GB. Ami elég röhej, hisz az ICS rendszer szinten kihasználja a 2 magot és a hardveres gyorsítást.
    Próbáld csak ki a CM9-et egyszer. Mondjuk az egy más dolog, h a spec. samu appokat szerintem nem lehet rajta futtani, de én a Pen-t úgysem használtam.

    Polllen
    Ha nem akad össze valamilyen appal, akkor kapcsold be a 2d hardveres gyorsítást.

    hito
    PDA-ba kell

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák