Új hozzászólás Aktív témák

  • beloadjoker

    őstag

    Hali!

    Szeretnék ismerősömnek feltenni egy kitkatet a telójára most R.Remix 5.1.1 van neki, a kérdésem hogy tudtok esetleg stabil 4.4.4-et a telóhoz? ahogy néztem cyanogenmodnál nincs hozzá stabil csak nightly, vagy ha van ennél jobb akkor linkeljetek légyszi bár gondolom többiek, slimesek meg RR is ebből dolgoznak.
    Ha nincs akkor ezt láttam:
    innen a legfelső a 0824-es
    rom:
    cm-11-20150824-NIGHTLY-n7000.zip
    rec.:
    cm-11-20150824-NIGHTLY-n7000-recovery.img

    A kérdésem az hogy ezzel mi a tapasztalat? illetve az hogy először is lolliról térnénk vissza van e valami különösebb teendő, wipe vagy valami, ezen kívül hogy fent van linkelve egy recorvery is amit beírtam, ezt hogy tudom feltenni noteon, most fentvan egy twrp vagy cwm ezt akkor le kell cserélnem? Ha igen akkor van valami app ami működik is samsungokon? /nexus 7en egy playestoreból töltött alkalmazással váltogattam egy időben twrp meg cwm közt szóval az elvileg fel tudná tenni ezt is csak nemtudom ez menne e noteon is ha tudtok rá akkor légyszi adjátok meg a nevét/
    Ha nem akkor csak linuxom van most /ubi 15.04 vagy debian wheezy bár gondolom ubuntun jobban menne a heimdall/ tehát akkor heimdall fel és ezzel a paranccsal fel is dobja a recorveryt?
    heimdall flash --recovery cm-11-20150824-NIGHTLY-n7000-recovery.img
    eztuán már mehetnék is a recorverybe ha minden igaz, na és itt lenne egy kérdésem mégpedig az hogy én a tiszta telepítés híve vagyok szóval szeretnék törölni mindent a telóról ehhez más telókon fastboot format parancsait szoktam használni de azt hiszem itt az nem alternatíva szóval meg tudnátok mondani hogy a recben hova menjek mit töröljek stb? tehát teljesen szeretném kipucolni alkalmazások fájlok rendszer minden, még az sdkártyát is, utána adbvel dobnám vissza rá a romot, /ugye az működik ennél a telónál? tehát bentvagyok recben és formatok után adb pushal másolnám fel az sdcardra a romot így:
    adb push rom.zip /sdcard/ /

    :R

    [ Szerkesztve ]

    Oneplus One 64gb S. Black + nokia N900 + Xperia Mini + Lenovo y510p i7 SLI 16Gb 256 ssd 1tb ext. hdd + Lenovo x200 + Nexus 7 grouper 16gb + Nexus 7 flo 32gb

Új hozzászólás Aktív témák