Új hozzászólás Aktív témák

  • psk0805

    csendes tag

    válasz 42861 #1851 üzenetére

    Pólusban a földszinti, gondolom szerződött t-mobilnál volt ma 18:30-kor note, ha valakinek sürgős. Lehet, hogy csak az internetes kvóta fogyott el, nem a fizikai szállítmány. Méretre szabható fólia 3dbos 1500. Mediamarktban 175k volt függetlenül.
    Tokok a tescoval szembeni gsm-ben a legnagyobb választékban, de az egyetlen színes az fehér alapon 500dolláros rózsaszín mintával, hát...egy kicsit nőcisebbet szeretnék, talán jövő héten lesznek újak, az eladó pzitívan viszonyult az ötlethez.
    A női vonalhoz még, hogy nekem pár éves ceruzás lg kp500(cookie)-m van/volt, az sgs2-n gondolkodtam egész addig, amíg ezt meg nem láttam. A héten remélem, megkapom a note-ot. Nő létemre elég hosszúak az ujjaim, (a fülem is nagyobbacska :N ), és régóta zavarnak a miniatürizált, súlytalan cuccok, amiket háromszor körbeérne a kezem, de legalábbis kitakarja a képernyőt - így hátha nem tűnik túl nagynak a note a fejem mellett se.. Továbbá naggyooon remélem, hogy utcán, üzletben nem kell hozzá szemüveget elővenni még pár évig (most 45 vagyok)...
    Telefonnak tényleg lehet hogy nagy, de okostelefonnak, internethez sztem kell. Most legutóbb pedig betegágyban nagyon hiányzott valami könnyű tablet-féle.
    Ja, és a marketen láttam ceruzás appot, ami korrigálja, ha tenyérrel is hozzáérünk.

Új hozzászólás Aktív témák