Új hozzászólás Aktív témák

  • kali

    legenda

    válasz hackeeeee #13440 üzenetére

    a vodafone nem olyan régen vágott bele, így ott pláne lehetnek anomáliák, a telekom esetén sem ment minden elsőre/azonnal, bár ilyen jellegű gond nem volt, de másmilyenek igen, nem minden funkció ment az lte hálón, viszont szépen megoldottak mindent a későbbiekben.

    Risard; a telekom is üldögél még rajta, nem csak a telenor.

    S e t h; nézőpont kérdése, neked hiányzik, nekem nem, mert korábban sem használtam, viszont nem csak elvettek, hanem hozzá is adtak a korábbiakhoz képest, kapott azonos felületen új funkciókat is, hés a most kellene döntenem, hogy használom valamelyiket, akkor inkább az utóbbi, mint a régi lehetőségek.

    szab120; mivel elég sokan használják probléma nélkül a lollipop frissítést követően a telefonjukat, így nem feltétlenül a friss firmware verzióval van gond.
    az új felület megítélése szubjektív, de az akadás, ram...stb. felhasználói okra vezethetők vissza, egyrészt lehet a frissítési mód problémája, ahogyan a felhasználó csinálta, ha nem volt gyári visszaállítás a frissítés során, akkor érdemes lenne úgy kipróbálni, másrészt a ram nem evődik meg csak úgy magától, telepíteni és engedélyezni kell hozzá alkalmazásokat, amik beleharapnak, de ez megint csak a felhasználói tevékenység okán történhet.
    azt is tudomásul kell venni, hogy elég egy problémás külsős, harmadik féltől származó alkalmazás, ami kitkat alatt megfelelően működik, de a lollipop verzióra (még?) nem lett megfelelően optimalizálva, így a főverziós frissítés után problémák adódnak, de erről nem a google vagy a samsung tehet, így nem lehet azt mondani, hogy bármit is elrontottak a frissítéssel, inkább mellőzni kell addig adott külsős, harmadik féltől származó alkalmazást, amíg megfelelően gatyába nem rázzák az új android főverzióval történő használathoz.

    YamatoVTEC; azt kellene tudnod, hogy történt mostanság frissülés a google play útján - akár a háttérben -, mert ha igen, akkor akér valós is lehet a folyamat használati értéke, ellenkező esetben magától is tevékenykedett, én például kikapcsoltam az automatikus frissítést, annak jelzését...stb., manuálisan ránézek néha és frissítek, ha van mit, cserébe sosem látom feleslegesen adott folyamatot a használati statisztikában.
    elég sok alkalmazás frissült mostanság; google alkalmazás, térkép...stb., esetlegesen azok folyamodványát láthatod.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák