Új hozzászólás Aktív témák

  • Metyuk

    csendes tag

    Kedves Fórumtársak! Nagy bajban vagyok(mindenkinek ekkora bajt!) Nem tudom, hogy Lumia 925-öt vegyek, vagy Lumia 930-at. A Lumia 930-ról olvastam már egy csomó mindent itt a fórumban, sok vitát a "szokásos" hibák gyakoriságáról, (lilásodás; nem tökéletes ragasztás), meg egyéb felhasználói problémákat. Olvastam a Lumia 925 fórumot is, ott meg visszatérő problémákról nem olvastam, ott inkább egyedi hibákat, nehézségeket látok.

    Jelenleg egy Lumia 620-at gyötrök, a 4 fizikai gombjából kettő már kitört, nem működik. Most keresem az utódját. Mit gondoltok, a kettő közül melyiket vegyem? A tudása mindkettőnek megfelel az én igényeimnek, a 930-at tovább tudnám használni, mint a 925-öt, de többe is kerül. Jobb is, viszont nekem két kis gyerekem van akik időnként megkaparintják az asztalról a telefont (=nagy veszély).

    Még van egy jellemhibám is: Én hajlandó vagyok fizetni a tökéletesért. Viszont amikor sokat fizetek (mindkettő drága) és valami elromlik, akkor nagyon szomorú tudok lenni. Mit gondoltok, melyikben fogok - meghibásodás okán - kisebbet csalódni? (A SW meghibásodás nem számít, csak a HW, ugyanis most is ezt a SW-t hazsnálom, és alig akad vele gondom.)

    Van valakinek ötlete, jó érve? Bocsánat az offtopic miatt.

Új hozzászólás Aktív témák