Új hozzászólás Aktív témák

  • lalika37

    csendes tag

    Szia mindenkinek.
    Nekem egy hónapja van meg a 930-om. Nagyon meg vagyok elégedve vele. Nyilván itt is van néhány kis stikli, mit a többi rendszernél. Előtte iphoném volt. Droidos telcsim is van. Így van viszonyítási alapom.
    Nagyon meg voltam elégedve a sima i3-ól a i4s-el bezáróan. Most úgy éreztem itt az idő a váltásra, és sajnos a pénztárcám is közbeszólt.
    Amit látok Winphone 8.1 nél, Van még fejleszteni való rajta. A készülék nagyon stabilan, akadás mentesen teszi a dolgát.
    Sajnos ami nálam komoly gond. Az a kamera. Mindenhol ódákat zengenek róla. Én nem tapasztalom. Egy hónap távlatában nem sikerült egy valamire való képet készítenem. És itt jön képbe a i4s. De még az előtte lévő i4-s is agyon veri a 930 kameráját. Mind kettővel nagyon sokat fotóztam munkámból kifolyólag. Vagy is inkább csak képeket készítettem. Ami tetszett bennük. Hogy minden fajta gépészkedés nélkül korrekt képeket tudtam vele készíteni. Akár napos, akár borús idő volt, jó képek készültek. Melyeket azonnal emailben ment be a cégnek.
    Remélem a 930 kamera szoftverén fognak javítani. Lehet csak azzal van gond. jó lenne, ha az optikai képstabilizátort ki lehetne kapcsolni. Elmosottá teszi a képeket. Másrészt nem értem, hogy 20Mpixeles a kamera, ha nem tudok csak 5Mpixellel fotózni. Hol vannak a 20Mpixeles felvételek. Miért kell fél órát nyomkodni, egy értelmes kép elkészítéséhez.
    Nagyon szuper 930-as. Tetszik. Nagyon elegáns. Egyrészt ez fogott meg benne. Más rész amikor haverom vett egyet, ki tudtam próbálni. Gyorsaság és stabilitás. nekem ez a másik jó pont, amiért mellette döntöttem.
    A kamerája viszont nagyon lehangolt. Többet vártam tőle. A képeknek nincs mélység élessége elmosódott. Makróban nagyon szépek a felvételek. Kristály tiszta tűéles. Tudom nem fényképező gép. Azonban a hangzatos szavak után egy ilyen prémium kategóriás erőgéptől alap beállításokkal olyan fotókat várok, melyek mellbe vágnak vissza nézéskor. ne kelljen félórákat nyomkodnom. Ha azt szeretném veszek valamilyen komoly fényképező gépet.
    Összességében egy szuper jó telefon a 930.
    Várom én is az újabb szoft frissítést.

Új hozzászólás Aktív témák