Új hozzászólás Aktív témák

  • Downsampling

    senior tag

    válasz betegphiu #21781 üzenetére

    ...sajnos nem tervezhetek már vele sokáig (még tavaly megrepedt az ügyetlenségem miatt a kijelző jobb felső sarka, azóta le is vált onnan egy darab. A működését nem befolyásolja, de már a kosztól kezdve akár a víz is nagyon könnyen bejut). Az akku felpúposodása - ennek okára még nem jöttem rá, maga a készülék kb 2,5 éves - miatt a hátlap teljesen leesett, így ma, amikor az új akksit beraktam, a hátlapot is visszatettem (ezért működik újra a vezeték nélküli töltés és a vaku), de a kis műanyagpöckök már nem úgy tartanak, mint régen. Félek, hogy mostantól már nem lesz megbízható, a pakliban innentől benne van, hogy bármikor végleg elhalálozik (sokat utazom, szükségem van megbízható kommunikációs eszközre). Sajnálom, mert szerettem, talán ezért is kapta még meg utoljára az új akksit. Ennyit megérdemelt. Valószínűleg egy második készülékként marad nálam, vagy kerül bele egy második SIM-kártya (független készülék).
    Pár napon belül érkezik az utód, nem meglepően almás...a legújabb. Régóta szemezek velük, kedveltem régebben a laptopjaikat, asztali gépeiket.
    Sajnálom a 930-at (habár nekem a mai napig a 920 volt a csúcs WP), nem vele van problémám, lehetett volna akár 950 is az utód, vagy egy még újabb, ha...ha a Microsoft nem teszi tönkre az egészet, és egyáltalán fejleszt még ide. Üres vagy béna alkalmazások vannak az Áruházban, két hónapja megismerkedtem egy őskori androidos tablettel, ami kőlassú, meg néha lemerevedik, de mégis elegendő volt ahhoz, hogy pár nap alatt rájöjjek, mennyi mindenről maradtam le azért, mert bíztam a WP-ban. Mivel senki nem fejleszt már WP-ra, hát tovább én sem kínzom magam. Szerintem tutira nem mindegy, hogy pl. az ember otthon 5-6-8 távirányítóval ügyetlenkedik, vagy egyetlen készülékkel megold mindent. És ez csak egyetlen apró dolog, amitől évekig megfosztottam magam... apróság, de pár nap alatt rohadt könnyen az élet részévé tud válni.

    Amúgy nem, nem az 5500 forintos akksi a drága. Ennyit simán megér, ha valaki még akarja használni a 930-at (megértem).

Új hozzászólás Aktív témák