Új hozzászólás Aktív témák

  • Imibácsi

    aktív tag

    válasz Nergalos #20472 üzenetére

    Nem akarom itt ennek az iphonenak tolni a szekerét. Mindenki azt használ majd a Lumia 930 helyett a jövőben, amit szeretne. Nem azért választottam ezt a telefont, mert többet tud, hanem azért, amiért anno a Lumia 930-t is vettem, hogy amit tud, azt stabilan és megbízhatóan tudja. Én sem másfél évre terveztem 160ezerért a Nokiával, és bosszant is a dolog, hogy ennyi kehe van ennek a telefonnak. Nyomógombos telefonok korában egy húszezer forintos Ericssonnal 4 évet lehúztam hibamentesen. Bár tudom, ezek az idők elmúltak, de legalább 2 évet illett volna teljesítenie a 930-nak komolyabb letérdelés nélkül, szerintem.

    Visszatérve az iphonera, hogy kinek mi a szép meg az elég jó, az szubjektív. A Here WeGo nekem működik hanggal. Ami szerintem nagy előnye, hogy a drive-maps-transit itt egy appban van benne. 4 col nekem elég. Tetszik, hogy 1 kézzel átérem az egész telefont. Office Lenst használom sokat, az nagyjából azt tudja itt is mint a Lumián. Word/Excel egy évben egyszer van elindítva nálam. A Onedrivenak működik minden funkciója iOS-en, beleértve a megosztást is, ami nekem a Lumián nem működött soha. Illetve van friss Waze is.

    Továbbá ami tetszik, hogy Apple termékekhez van minden, jópénzért. Lumiához egy tok vagy kijelző fólia is körülményes. Lehet ez is elromlik majd, vagy nem bír ki két évet sem,ezt most nem tudom megmondani. Nekem személy szerint logikus és megfontolt lépés volt ez a váltás. Lehetett volna Galaxy S7 edge is, ami szintén nagyon tetszik, de volt több androidos telefonom, és mindegyik egy bug halom volt. Nagyjából ennyi. Mindenkinek további jó Lumiázást!

    [ Szerkesztve ]

    Egy Isten, egy család, egy élet, egy barát, Egy csepp vér, egy csepp könny, egyszer lenn, egyszer fönn, Egy nép és egy lélek, egy ország, egy érdek, Egy becsület, egy szerelem, egy mikrofon ez mindenem.

Új hozzászólás Aktív témák