Új hozzászólás Aktív témák

  • olajbogyo

    aktív tag

    válasz embe #11717 üzenetére

    Szia!

    Nekem is pár napja van meg a 930-as, és szerintem is profi cucc így első benyomásra. Viszont nekem is új még a WP, szoknom kell még. Az N8-asomban volt nekem is az általad említett hívásszűrő (fekete/fehér listával), és arra használtam, hogy a számukat el nem küldő emberkéket tiltottam le(nem az ismeretleneket, ebben csak azt lehet, ha jól látom), mert meguntam a sok ilyen-olyan biztosítást ajánlgató, meg az "ön nyert" tipusú(csak menjek el egy előadásra)emberkéket. Most néztem meg az N8-on, vagy 30 számát el nem küldő elutasítás van a log alatt, ami el lett utasítva.....no ilyen nagyon kellene a wp-be is.
    Az se lenne rossz, ha meg tudnám nézni(persze lehet,csak én nem találom), hogy mennyi a kimenő hívások összideje. Mert egyenként látom, hogy pl tegnap a bratyómmal 4:12 perc volt a kimenő hívás ideje, de azért ne keljen összeadogatnom az egy havi kimenő időt nekem, akár 60db kimenő hívás esetén. Ettől függetlenül nagyon bejön a teló, hasít mint a szél, akadozást eddig nem tapasztaltam, pedig 3 napja nyomkodom, mint állat.
    Nagy ráérésemben elkezdtem tesztelgetni a fotó képességét. Egy Nikon D5100-as tükrös géphez próbálom meg összehasonlítani, mégpedig egyenlőre úgy, hogy a tükröst automatán, és a hozzá kapott kit objektívvel, aztán meglesem egy 50-es fix 1,8-as obihoz, majd pedig egy 70-300-ashoz is. Kíváncsi vagyok, hogy a RAW-ban mentett képeit mennyire lehet szerkeszteni/vágni a PC-n Lightroommal+Photosoppal.

    Még keresnem kell hozzá egy tuti video player, aztán azt hiszem minden meg is lesz, ami számomra kell egy telefonba.

    ui: Tényleg kár volt aggódnom annyit, mert független a telenoros készülék, most már én is bizonyíthatom.

    Kellemes ünnepeket! Sziasztok!

    Soha ne félj valami újat csinálni! A bárkát is egy lelkes amatőr készítette, a Titanicot meg egy halom szakértő!

Új hozzászólás Aktív témák