Új hozzászólás Aktív témák

  • Integrale

    veterán

    válasz correctman #10682 üzenetére

    Felolem szolhatsz egy moderatornak, de ok nelkul, mivel leirhatom a nyugomet, es hiaba van az osszefoglalo, ha naponta beirja valaki, hogy mik a tapasztalatok/ neki is elall, kiall, beall stb, ha megkerdezi, hogy masnal is igy van-e, akkor miert ne irhatnam, hogy igen. Lathatod jol, hogy nem olvassak, de ezentul privatban fogok irni a kerdezoknek, hogy a te lelkivilagod ne sertsem meg azzal, hogy leirom a SAJAT tapasztalatom, es mivel voltam szervizben, megkerdeztem a szervizest, es megerositett benne, hogy SAJNOS nem egyedi eset az enyem, es ismetlem ez csak egy kis orszag, a 930 szempontjabol kicsi piac, ha venned a faradtsagot, es olvasnal mast is, mint irtam, peldaul kulfoldi forumokat, akkor lathatnad, hogy a villogas, vibralas, lilulas,elallas egyaltalan nem ismeretlen jelenseg a 930 tulajok koreben. Allithatod az ellenkezojet, elhiszem, hogy a tied hibatlan, de be kell latnod, fel kell fognod, meg kell ertened, hogy van ellenkezo tapasztalat is.

    Szerintem senkit nem sertek meg, ha leirom az en tapasztalatom a keszulekkel, az, hogy ez tobbszor fordul elo, annak az okat feljebb kitargyaltam, ezentul csak korabbi kommentjeimet fogom linkelni.
    A kedvedert videora vettem a totalcaros problemat, igy ebbe sem tudsz belekotni.

    Amire legy szives privatban valaszolj: Miert csinalnek bohocot magambol? Azert mert egy, a telefonnal foglalkozo es azt javito szerbiztol kikertem az ottani tapasztalataikat? Vicces vagy, a "csira" jelzovel pedig kicsit tulmentel egy hataron.

    De ha szeretned hivok s topikba egy moderatort es akkor nem leszel spicli. ;)

    [ Szerkesztve ]

    "Bad reklám is reklám too"

Új hozzászólás Aktív témák