Új hozzászólás Aktív témák

  • tylerddd

    veterán

    válasz nederlanden #3114 üzenetére

    Én nem tudom, h te honnan szeded ezeket?! Biztos, h 800ast nyomogattál?! :)

    A kijelző egyértelműen elmarad az iPhonetól, az nagyon patent.

    Testreszabhatóság alatt mit értesz?! Az iPhone-t egyáltalán nem lehet egyéni stílusúra belőni, max hátteret és csengőhangot és ilyen szempontból elég unalmas is a készülék. WP-n legalább mozognak a csempék és nem olyan "halott", mint iOS-en. JB-t most ne számítsuk ide!

    Akku?! Ne viccelj már, ezek a mai cuccok mind lemerülnek 1 nap alatt (vagy kevesebb), köztük az iPhone is.

    Beszédhang?! Mi a baj a Lumia beszédhangjával?! Teljesen rendben van, sőt...A gamer365 oldalán vagy egy mobil iOS topik és ott 4S tulajok (1-2 ember mobil-bu*i ott és van Lumiájuk is az Apple mellett) panaszkodnak, h gyakorlatilag telefonként nagyon sok kivetnivaló van az iPhone-ban: rossz minőségű beszédhangról, megszakadó hívásokról, gyenge rezgőről és halk csengésről beszélnek és panaszkodnak is ezekre. Ha ők tulajként ezt mondják, akkor én hiszek nekik, elég megbízható emberek vannak ott és nem sznob köcsögök, akik csak a logo miatt vették a telót.

    Net, wifi, lefagyások?! Ezekkel sincs semmi gond, nem is értelek, h hoztad fel?! Szerintem te tényleg nem fogtál még Lumiát a kezedben! Fagyások...pfff...

    Ne érts félre! Ha nem lenne olyan drága az iPhone, azt vettem volna. De van egy iPad2-m és amellé talán felesleges is lett volna. Sokallod a Lumia árát?! Valóban drága függetlenül, én olyan 100-110 körüli árra mondanám, h ok. Viszont az a kijelentésed is, h ég és föld a két telefon?! :DD Ez a telefon olyan minőségi cucc, h talán egyetlen másik gyártó tudna ilyet összepakolni és az az Apple.

    Mondom ezeket úgy, h van mindkét OS-ből itthon és nagyon szeretem is mindkettőt!

    [ Szerkesztve ]

    Csak egészség legyen, meg térerő!

Új hozzászólás Aktív témák