Új hozzászólás Aktív témák

  • blackmajesty

    aktív tag

    válasz bajaki #5911 üzenetére

    Azért pont belenyúltál, pont ez a két dolog ami ennek a telefonnak a gyengéje. December óta használom a 625-öt, az utóbbi időben többet, mint korábban, és bizony úgy érzem, ez a kijelző nagyon gyenge. Nem a felbontás zavar, hanem egyszerűen ha sokat nézem, akkor kifolyik a szemem tőle. A laptopom kijelzője sem túl jó, de azzal sosem volt még gondom, pedig azt többet bámulom, mint a telefont.

    A másik pedig a RAM. Hát az bizony kevés. Ha sűrűn váltogatok az alkalmazások között, mert jön egy viber üzenet, majd egy facebookos, majd vissza a böngészőbe, aztán újra jön egy üzenet, stb, akkor bizony nem kicsit be tud szaggatni. És ha egy húzósabb weblapot megnyitok, akkor bizony van, hogy telítődik a memória, és jobb esetben csak az IEt zárja be, rosszabb esetben pedig újraindul a telefon.

    25ezerért vettem az előfizetésem mellé, annyiért nem kaptam volna jobbat droid oldalról sem, ezért mindenképpen a lehető legjobb választás volt. Imádom a rendszert, főleg azért, mert számomra ez a legszebb, imádom a csempés felületet, nagyon tetszik hogy nem ikonok fogadnak, hanem egy lista, ami betűrendben van, és nagyon imádom, hogy nem jobbra-balra hanem fel-le kell görgetni. Ez utóbbit főleg azért, mert ha feltelepítek egy új appot, akkor nem kell azzal foglalkoznom, hogy hányadik oldalra kerül. Ez androidon kiakasztott folyton, hogy a megszokott helyről egy oldallal hátrábbra került valami, amit épp használni akartam, és megszokásból nem azt figyelem, hogy hol tartok, hanem tudom, hogy mennyit kell lapoznom, és ott vagyok, ahol akarok.

Új hozzászólás Aktív témák