Új hozzászólás Aktív témák

  • Clemi

    veterán

    Hahhh méghogy hiba :D Igaz nekem is csak pár napos, a telefon, bár azóta szinte folyamatos üzemben van, az éjszakákat kivéve, de a világon semmi baja nincs. Az, hogy a kamera minősége milyen az egy dolog.... emberek fényképezni fényképezőgéppel kell :) ez az optika csak arra való, hogy ha hirtelen van valami akkor azt le lehessen kapni.... Ami bajom van vele, az a WP8 hülyesége max, de azokat ahogy kiforrja magát a rendszer majd gondolom orvosolják.
    Hogy mik ezek a bajok?
    - első körben az FM rádió hiánya, (ami állítólag lesz)
    - a zene lejátszó körülményes használata, és ráadásul nem is találtam eddig olyan lejátszót, ami nekem tetszik (olyan winamp szerűt keresek, azzal a tudással),
    - annak a hiánya, hogy ne kelljen ki-be kapcsolni a mobil adatkapcsolatot, hanem a rendszer kérdezzen rá, ha kapcsolódni akar, és ha úgy döntök, akkor egy program kérdezés nélkül kommunikálhasson (Pl Endomondo)
    - Különféle üzemmódok (néma, utcai, tárgyalás éjszakai stb) akár időzíthető beállítása, ami az S60-as telefonon tökéletesen működött, és használtam is.

    Így kapásból ennyi egy pár nap után.

    Amin viszont eltátottam a szám, és csak néztem ki a lyukon, hogy a True Dialer program lazán kenterbe veri a gyári tárcsázó programot. Például tárcsáztam egy részemről tök ismeretlen számot, ami egy cég telefonja és a neten találtam rá, a telefon meg kiírta, hogy mi a cég neve amit hívok.... Hoppááá.... igaz nem minden esetben van találat, és aktív internet elérés szükséges, de akkor is.... ez azért nem semmi.

Új hozzászólás Aktív témák