Új hozzászólás Aktív témák

  • #58000384

    törölt tag

    válasz Imilenni #33704 üzenetére

    Lehet netről rendelni olyan panelt, amihez keret is jár, így csak szétcsavarozod, kihúzod a szalagkábelt, finoman szétválasztod, majd az újat rápattintod, kábel vissza, és kész vagy. Nem nehéz, csak hajlítgatni nem szabad semmit. Így nem kell az üveget lefeszegetni meg ragasztani.
    Arra kell figyelni, hogy ezekben rendszerint nincs benne a szenzor felül, így a régi keretről le kell szedni (ragasztva van csak), és át kell rakni az újba. A helyén marad, nincs vele gond.

    Egy példa. Ez 2144 forint, tökéletesen működik. Másolat. A keret talán minimális mértékben nagyobb, így a hátlap máshogy pattan fel, de nem áll el sehol. De az ilyenben mindig benne van, hogy éppen valami nem százas.

    A csavarokat nem volt egyszerű kiszednem, két készlet kellett, mert mintha nem lennének szabványos méretűek az 520 csavarjai :D Torx T4 és T5 legyen kéznél. Adnak szerszámot ahhoz, amit linkeltem, de az kb T3-as méretű, nem jó.

    ...vagy elviszed szervizbe, és bár sokkal drágábban, de megcsinálják neked :) Szerintem nézz videót erről (csak a keret szétszedéséig), és ha úgy gondolod, akkor csináltasd meg.

    Maarki: Csak mobilnetet lehet megosztani, és csak wifin (hotspot).

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák