Új hozzászólás Aktív témák

  • cimbi186

    aktív tag

    Csö!

    Van 1 Pannonos készülékem 1gsm boltban vettem számlával,24hó Nokia garanciával.

    Azt szeretném megtudni,hogyha visszarakom rá az eredeti szoftvert akkor ugrik-e a garanciám,vagy tegyem vissza nyugodtan,mert a Nokia szervízt ez nem érdekli(bár ne romoljon el soha).

    Megmondom,mért szeretnék ilyet csinálni....pfuuu.
    Az történt,hogy a saját Wifi routeremhez nem tudok csatlakozni,mert ugyan a Wlan varázsló
    szépen megtalálja,de a böngésző opció megnyitásakor hosszú gondolkodás után azt mondja,hogy a kapcsolat nem hozható létre,blablabla.
    Persze feltúrtam a routert is meg a telót is de nem.Mondom beleolvasok a kézikönyvbe,ott meg azt írják lehet a szolgáltató nem engedélyezi......tök röhej....bezzeg a pannon w@pra 5sec alatt felmegy.Ez létezik vagy én csinálok valóban valamit rosszul???
    Na mondom kicseszek vele bedugtam usb-be majd adok én a pannonnak,szépen beállitgatom(ha lehet),ha csatlakozik.......de besz@rás így sem csatlakozik,szépen felment a szoftver és amikor a kapcsolatot akarja a gép meg a pc között létrehozni megint jön a blablabla ablak,hogy nem lehet!
    (arról nem is bezsélve,hogy amokor usb-be bedugom rögtön lecseréli a pannonos témára az egész telót,amikor kihúzom akkor meg vissza,de a háttérkép nélkül)
    Feladtam! :F :W

    Valkinek ötlete?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák