Új hozzászólás Aktív témák

  • -Maci-

    addikt

    Sziasztok!

    Két dologhoz szólnék hozzá:

    1.) A házikó alatti két kis valami, szerintem direkt van! Az értelmét nem tudom, csak bugyuta tippjeim vannak, de abban szinte biztos vagyok, hogy szándékos!

    2.)Az akkumulátor feltöltését Gyuri precízen megfogalmazta! Azonban valahol olyasmit olvastam, hogy attól, hogy a telefon azt jelzi, hogy teli van, az valójában kb ~90%-os töltést jelent. Én még nagyon régen rászoktam arra, hogy este dugom be a telefont, reggel húzom le! Úgy tapasztaltam, így tovább tart egy töltés és évek óta, több telefonnal is ezt csinálom! Az akksim sosem nyiffant ki idő előtt!! Sosem akksi miatt cseréltem telefont és sosem vettem akksit telefonhoz.

    Off:
    A telefon minőségét illetően, őszintén sajnálom, hogy nem fém. Igazán minőségi darab lehetne pedig. De hát ez van, én ezt elfogadtam. Engem csak az zavar, hogy a billentyűzeten az 1-es gomb eléggé billeg, illetve alatt a 4-es egy kicsit. Néma csöndeben, hallani is, ahogy az 1-es gomb nyöszörög nyomogatáskor. Olyan, mint mikor pl a klaviatúrán lötyög egy gomb. Viszont itt ha jó tudom, nem úgy vannak rápattintva a gombok, hanem az egész billentyűzet 1 db. Na mindegy, ha lesz új trés sw. beviszem frissíteni és megreklamálom a gombot is. Addig is annak örülök, hogy nem fagy, nem halkul se semmi egyéb...

    If you don't know where you are going, any road will get you there! [--o--] The world is flat!! [--o--]

Új hozzászólás Aktív témák