Új hozzászólás Aktív témák

  • barrasz

    aktív tag

    Sziasztok.
    A magam részéről teljesen megértem Old Rocker kirohanását mert azért számomra is meglepő,hogy ha valaki vesz egy ilyen telefont akkor nem tudom elképzelni,hogy a vásárlás előtt miért nem vesz annyi fáradságot,hogy utána nézzen egy két alapvető dolognak.
    Ez nem azt jelenti,hogy csak a teszteket kell elolvasni hanem éppen ezért vannak ezek a fórumok,ahol készülékenként beszélhetik meg a jelenlegi és majdani felhasználok a készülék hibáját és erényeit.
    A másik dolog,hogy azért már elvárható lenne,hogy már az első száz hsz-nél ki lettek vesézve olyan dolgok mit a készülékház minimális mozgása stb.
    Ha valaki vette a fáradságot arra,hogy megtiszteli a fórum közösségét azzal,hogy elolvassa a hozzászólásokat akkor már sokszor kérdezés nélkül,egy kis gógyival sok dolgot tanulhat.
    Rocker meg olyan amilyen ami a szívén az a száján és ezt a részemről becsülöm mert ha valaki olvasta az egész fórumot az észre vehette,hogy ha valami olyat írt ami később esetleg helytelennek tartott,akkor ő volt az aki javította saját magát.
    Tehát nem megsértődni kell hanem olvasni.
    Elnézést ha valakit esetleg megbántottam.

Új hozzászólás Aktív témák