Új hozzászólás Aktív témák

  • old rocker

    veterán

    válasz qwerty123 #2797 üzenetére

    Kicsit vaddisznó kedvemben vagyok, ezért most - nem személyes -de ingerült leszek. Mielőtt megsértődnél,vedd úgy, ma én vagyok az ingerült, a válaszom nem egy személynek, hanem egy virtuális jelenségnek szól:

    Nem, nem érdemes ilyen telefont venni. Ami rosszat hallottál róla,az mind igaz. Akivel beszélünk, az nem hall semmit.Mi sem. Gyári hiba? Csak az van. Egyszerűen szétesik a kezedben.Ha be sikerül kapcsolni,akkor rögtön lefagy.Senki sincs megelégedve vele. Gyári tartozéknak egy cián kapszulát adnak mellé,hogy viszonylag egyszerűen tudjál öngyilkos lenni, mert ennyire szar telefont vettél.
    A vodás új szoftverazután fog megjelenni, miután a függetlenekre. Ha megmondjátok,mikor jelenik meg az új szoftver a függetlenhez, percre pontosan megmondom, mikor jelenik meg a vodáshoz. Addig viszont ne vegyetek telefont.De levegőt se.
    Az akksija,mint itt kb. 176 344-szer leírtuk, maximum 5 percet bírja egy töltéssel.
    Végső konklúzió:
    Ne vegyetek ilyen telefont, mert ha már a vásárlás előtt ilyen baromságokat kérdeztek, mit fogtok kérdezni utána???? Hogy nem tudjátok,hol kell bekapcsolni? Nem tudjátok,hogy kell beütni a PIN kódot?? Igen, ingerült vagyok, csessze meg, már regényeket írtam erről akib....tt telefonról de arra lusták vagytok,hogy egy ici-picitvisszaolvassatok.Hozzáteszem, ekkora tömeghisztit még egy telefonnál sem tapasztaltam, mint ennél, egymást gerjesztitek a hülyeségeitekkel,miközben ilyen szakavatott kérdéseket tesztek fel, nem tudjátok,milyen tartozékok járrnak hozzá? De, tudjuk, de nem mondjuk meg!!! Neked egy Nootropil injekció, hátha javulegy kicsit az agyi kapillárisaid átbocsátó képessége... Nehéz egytelefon vásárlásnál megnézni, mit ad hozzá a szolgáltató? Lassan ilyen kérdésekkellesz tele a topik, hogy "világít, amikor bekapcsoljuk?" "Csörög, ha minket hívnak?" És mikor rezeg is? ááááááááááááááááááá
    Én azt vállaltam magamnak, hogy segítek, nempedig,hogy óvóbácsi leszek egy korrekciós óvodában.Meg ne merd venni ezt a telefont!!!!!!

    [ Szerkesztve ]

    A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek

Új hozzászólás Aktív témák