Új hozzászólás Aktív témák

  • jorgi22

    tag

    válasz Joe bácsi #1749 üzenetére

    Nos ez bizony így van!
    Én is több mint egy hónapja vettem az E55-öt, és ebből bizony 3 hét szervíz (jelenleg is ott van egyébként), mégsem mondom, hogy szar a telefon! Sőt! Ajánlom mindenkinek, mert a fagyásoktól eltekintve tényleg szuper kis gép! Gyönyörű a konstrukció, jól van összerakva: az a lötyögés amit néhány említenek, nálam annyi, hogy ha a gombsor mellett megnyomom a keretet, akkor egy tizedmillimétert mozdul lejjebb.. Háát ez komoly probléma.. Egyébként a sokat dicsért E51-nek, nálam sokkal jobban mozgott az alsó sarka, mint ennek, de mindegy is!
    Viszont fantasztikusan gyors a telefon, főleg wifi közben, a gyári böngésző rengeteget javult! Térerővel sem volt még sosem gondom, a wifi meg lehet, hogy kevesebb hálót lát, de azok meg olyanok, hogy hiába látod másik telefonnal, azzal sem fogsz tudni rá kapcsolódni, mert gyenge! A gps-nek kellett pár perc, míg behozta a műholdakat, de már az 5800 sem volt gyorsabb!
    Hogy negatívumot is említsek: nekem is panaszkodtak, hogy néha zúgást hallanak beszélgetés közben, de ha ennek szoftveres okai vannak, nyilván hamarosan javítják!

    Szóval összességében nagyon jó a telefon, és ajánlott, mondom ezt annak ellenére, hogy az enyémem még van mit javítani, de ehhez az is hozzátartozik, hogy én türelmetlen voltam, és az elsők között vettem meg, és akkor volt még néhány hibás darab! De ha megnézitek, az újonnan vásárlók közül nem nagyon panaszkodott senki a lefagyós hibára!

Új hozzászólás Aktív témák