Új hozzászólás Aktív témák

  • sanzi89

    addikt

    Ez nem lehet igaz. :D A mai napot mellőzendő simán leírnám amire ma lettem figyelmes, de így elgondolkoztam rajta, hogy megemlítsem-e vagy sem. Végül csak leírom, remélem objektívan, hátha nem kötnek belém.

    1 hete van meg a telefon, és néha akikkel beszéltem arra panaszkodtak, hogy valami "berecseg". Gondoltam valami zaj beszűrődik, vagy szar a telefonuk hangszórója, de ma arra lettem figyelmes, hogy bizony az én oldalamon van a gond. Íme egy kép:

    Ha a képen bekeretezett részhez érek, rögtön kicsit horpad a ház. Nagyon-nagyon minimális, szinte észrevehetetlen, és egyáltalán nem is érdekelt volna az egész, ennél sokkal jobban horpadtak a régi telefonjaim, de ekkor egy bazi nagy recsegés megy át a mikrofonon. Olyan hangos, hogy a beszédhangot elnyomja. Ha kézzel hozzáérsz telefonálás közben az adott részhez, akkor recccsss. Ha mondjuk mozogsz is, mondjuk sétálsz vagy bármi ilyesmi, amikor kicsit óhatatlanul mozog az ember keze, akkor újra reccccsss. Telefonálást kb megöli az egész. Holnap megy vissza az egész garanciába...

    A rózsaszín köd, ami a telefon vásárlása előtt belengett már rég elveszett, de most még az egészet bele is döngölték a sárba.

    u.i.:
    @YAS-dude
    Köszönöm, hogy végre van aki megérti amit mondok. :R

    [ Szerkesztve ]

    "Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos."

Új hozzászólás Aktív témák