Új hozzászólás Aktív témák

  • ROBOTER

    addikt

    válasz old rocker #14503 üzenetére

    Értsd meg, minden panaszos megérti, hogy ez előfordul. Nagyon bonyolultak a készülékek, a termékek csak hónapokig vannak néha piacon. Nem ezzel van baj.

    A baj azzal van, hogy az első hetekben kiderült, a készülékkel komoly bajok vannak. Nem csak a kijelző volt ismétlődő hiba, hanem egyéb dolgok is. Életkorához képest az e52 az egyik legtöbbet kritizált telefon a netes fórumokban. Mindenkinek a saját készülék-hibája viszi fel legjobban a vérnyomását, de azért ha ilyen arányban van a hozzászólónak valami komoly gondja a készülékkel, az több mint gyanús.

    Azért kicsit durva, hogy miközben más fórumokban azon vitatkoznak, hogy az amoled vagy az lcd panel ad szebb képet, és hogy melyiknek milyen előnyei-hátrányai vannak, itt egyesek megpróbálnak meggyőzni, hogy nem nagy baj, ha a DSTN-es notebookok képernyőjének minőségére emlékeztet egy "manager" telefon.

    Számomra a Nokia részéről az egyetlen tisztességes megoldás a teljes széria visszahívása lett volna, a problémás készülékek azonnali cseréjével. Ez ma már nem égő, emiatt senki nem fog elfordulni a Nokiától, még akár pozitív is lehet a reakció. Így viszont elérték, hogy soha nem fogok többé Nokia cuccot venni, és senkinek sem fogom ajánlani. És közben jót röhögök, hogy a Nokia Care ponton a szervizes srácoknak nem Nokia telefonjaik voltak.

Új hozzászólás Aktív témák