Új hozzászólás Aktív témák

  • Clemi

    veterán

    válasz old rocker #13210 üzenetére

    Lehet, hogy rosszul értelmezem, amit írtál, de te ezt úgy vetted, hogy ha sötétebb van, halványabban világít a kijelző, ha nagyon világos van, akkor dob még rá néhány luxot...?

    Közben babráltam, próbálgattam, állítgattam. A billentyűzet háttérfényét korrektül ki- és bekapcsolja, és a kijelző fényerején is változtat, de csak egy árnyalatnyit, és azt is szinte csak akkor, hogy közép állásban van a csuszka, és csak sötétít rajta, ha teljesen eltakarom a fényérzékelőt.
    Amúgy jó kis feature lenne, ha a beállított "normál" fényviszonyok közötti értékhez képest tudná állítani, de ez is inkább sötétedés irányába lenne a jó, hiszen a napon amúgy se nagyon látni semmit, de pl korom sötétben nem vakítana annyira.

    Csak megjegyzésként mindenkinek.

    Eltelt több mint egy hónap, mióta elkezdtem használni a telefont. Gyakorlatilag halálra nyúztam "szerencsétlent", agyon telepítettem, kipróbáltam több tucat programot, állandóan nyomkodtam, és a kezemben volt, 3 hétig zsebben hordtam (le még nem ejtettem), kétszer vagy háromszor teljes hard resetet is csináltam rajta.
    Mindezek után, csak azt mondhatom el, hogy az olvasottak alapján, nekem megint sikerült kifognom egy olyan szériát, ami gyakorlatilag hibátlan (az eddigi összes nokiám, a mai napig működik, és hibátlan állapotú). Nincs rajta egy karcolás sem, nincs kopás, nincs lógás, a hangja hibátlan, a mikrofonja tökéletes, és bár sikerült párszor lefagyasztanom, és előfordult, hogy magától újraindult, de ezt a sok szedett-vedett programnak tudom be, amit a nyakába toltam. Azzal a néhány alapvető kiegészítő programmal, amit végül is az utolsó hard reset után meghagytam, kiegyensúlyozottan, és hibátlanul működik. :C
    Az eddigi tapasztalataimat összegezve, két dolog van ami nem tetszik benne, az egyik a kamera brutál gagyi képminősége :( (tudom nem fényképezőgép, és persze van külön ilyen masinám is), és a naptárban az emlékeztető hiánya ciklusos ismétlődési lehetőséggel. :F

Új hozzászólás Aktív témák