Új hozzászólás Aktív témák

  • old rocker

    veterán

    válasz lah111 #12983 üzenetére

    Nekem van. Felejtsd el a Nokia Messagingot. Nem tudom, pannonos, vagy tés vagy: utóbbinál egy év alatt kifizetsz annyit a N.S. használatáért, mint amennyiért megveheted a ProfiMail nevű programot. Oké, sok egyszerre hétezer egynéhányszáz forintot kiadni, de onnan kezdve a kijelző mérettől és a billentyűzettől eltekintve csaknem egy pécés levelezőrendszerrel egyenértékűvé válik a telefonod.
    A főbb előnyök:
    Ha a Nokia Messagingot használod, ha az üzenetek tárolására a belső memória van kijelölve, az e-mailek is itt forgalmazódnak, s ha nem törölgeted szorgalmasan a kukát is, egyszer kiírja, megtelt ... Mármint a memória.
    Ha a kártyát jelölöd ki az üzenetek tárolási helyének, akkor valahányszor adattárolási üzemmódban csatlakoztatod a telefont, vagy kikapcsolva PC-re dugod rá tölteni, ezt a beállítást kezdheted elölről, mert visszaállítja az üzenetek tárolási helyének a telefont.
    Én legalábbis nem tudtam a N.M. használata esetén úgy beállítani, hogy kérdezzen rá, mivel akarok csatlakozni a netre. Ha beállítottam az itthoni wlanomra, akkor házon kívül állandóan az opciókban kellett átvarázsolgatnom a GPRSNet-re.

    Ezzel szemben a ProfiMail: eleve megkérdezi, hova akarod fogadni a leveleidet: kártyára, vagy... És ez teljesen független attól, mit állítasz be az üzeneteknél.
    A fogadás teljesen paraméterezhető, akár állandóan csatlakoztatva maradhatsz és - legalábbis az azonos szolgáltatónál levő - klf. címekről egy csatlakozással rántja le a levelekte.
    Szín, betűméret stb. minden paraméterezhető - hasonlít az xplorerre. Magyar nyelvre beállítható. Filekezelő is.
    És ami számomra még nagyon lényeges: be lehet állítani egy elsődleges és egy másodlagos elérési pontot. Ez nálam úgy néz ki: itthon vagyok, csatlakozik a wlanomra és fél óránként (az én beállításom alapján) megnézi, van-e levelem. Másodlagos elérési pontnak beállítottam a GPRS NET-et, tehát, amikot úton vagyok, nem találja a rút eremet, automatikusan csatlakozik adatforgalommal.

    Mappákat tudsz csinálni, ahol tárolhatod a leveleidet: pl. Gizikétől érkező levelek; Munkahely stb.

    Borsos ára ellenére mindenkinek melegen tudom ajánlani, ami természetesen nem a szexuális irányultságomra vonatkozik.

    A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek

Új hozzászólás Aktív témák