Új hozzászólás Aktív témák

  • old rocker

    veterán

    válasz Ankhiszesz #1233 üzenetére

    Először arra gondoltam, priviben írok. Dehát, az E52-rőlvan szó. A válaszom ne úgy fogd fel, hogy a qrva okos vagyok és vágom a symbiánt, mint handy safe pro a titkot. Leírom neked, én hogyan állítottam be az enyémet.
    A funkció gombok. Arra programozod, amire akarod - a kínálatból. Én a bal választót smart settings -nek kalibráltam, a jobb választót néjegyzékre. A smart setting szerintem az egyik legjobb progi. A készenléti képernyőn ugye 6 gyorsikon van. A legutolsót (pl.) feltétlenül módválasztónak érdemes beállítani. A többit ízlés szerint. De a flikezezelőt feltétlenül érdemes az egyikre kiosztani. Szóval, megnyomom a bal választót és felugrik a smart s. menü. Ez azért jó, mert pont a 6 felső ikonig takarja el a kijelzőt, és függöleges elrendezésben - elején akár mini ikonnal -6-os oszlopban ugranak fel az alkalmazások. Az oszlopban le-fel lépkedetsz, akövetkező oszlopra a D-padjobbra-balrával is válthatsz. De: az első 12 alkalmazás számhoz, illetve csilla, v. kettőskerezthez hozzá van rendelve. Ha megnyomod a bal választó billentyűt és felugrika smart menü, csak egy 8-as számbillentyűt kell ahhoz nyomnod, hogy az oda opcionált alkalmazást indítsa a telefon.Nálampl. a forecaweather a 6-os, tehát bal választó,hatos és indul az időjárás-jelentés... A legújavbb kontaktot is, a3.0 akárhányas smartban már annyi újítás van, hogy kontaktot is berakhatsz. Vagyis a leggyakrabban hívott személyeket itt is gyorsan elérheted. Tudom, van gyorsbillentyű, de ahhoz 9 személyt meg kell jegyezned,melyikhez pakoltad. Ha tévedsz, mást hív. A dewdikált gombokról ... a házikó hosszabb lenyomásával a futó alkalmazásokat csalhatod elő. Ha viszont felrakod a handy taskmant, ami szerintem a legjobb alap + progi, a hosszú nyomásra ez vetődik fel. Beállításszerint rögtön megjelennek afutó alkalmazások,ugyanakkor a memória állapotát is láthatod. De, tételezzük fel,nem jut eszedbe,a főmenű melyik ikonjában van pl. a kapcsolatkezelő. Nos, egy hosszabb nyomásamenü billentyűvel és egy k betű a számbillentyűkkel. És máris névsorban megjelennek neked aká betűvel kezdődő alkalmazások ... csakrá kell menni a megfelelőre. De ezzel nincs vége. A D paddal jobbra egy másik oszlop nyílik meg,ide kedvenceket pakolhatsz. Nálam következetesenitt vannak a klf. beállítással, időzítéssel kapcsolatos programo - mint pl. a best profile, advanced call manager, switch off stb. A naptár gomb hosszú nyomására én a papyros nevű, ergonomiailag fosabb kinézetű, de a gyárinál jóval többet tudó naptár indítását pozicionáltam. A jobb választóról már írtam: névjegyzék. Az e-mail dedikált választó gombrövidre: üzenetek,hosszúra: hangfelvevő.
    Az aktív készenlét elemei: vagy14elem. Nem sorolnám fel. Abőség kosara. Az aktív készenléthez megjegyezném, amit már említettem: a módváltást. Ezt gyárilag is az utsó készenléti ikonrapozicionálja, én is ott hagytam.Így egy ikon fixre ki van lőve az üzleti és a maszek mód váltásra, de tulajdonképp így nem 6, hanem 10 alkalmazást tudsz gyorsikonnal, aktív képernyőről megeleníteni. Én az üzleti oldalon file kezelőt, jegyzetek, számológép, és papyros elérést(ezt cserélem még ma) hagytam, + zenejátszót. Módváltás után a hangfunkciókikon (erről is írtam már, nem rossz kis feature), google térkép, zenekeresés (itt hangutasítással adod meg, mit szeretnél hallgatni (ez is egész üzembiztos,nálam csa a Deep Purple-t nem akarja megérteni...) , power mp3 lejátszó, smart movie ikon és a módváltásikon látható. A két mód között viszonylaggyorsan vált: emlékeimszerint az E66sokkal lassabb volt. A kamerát az oldalán levő funkció/elsütő gombbal tudod ütegbe helyezni, a hangutasítás gomb pedig könnyenkezelhető azoldalon, a hanerőszabályzók közérakott billentyűvel; de ajobbválasztó billentyű hosszú nyomásával is tudakolja, mi a f@szt akarsz,kis gazdám, vartyogjad.. A hangfelismerése először botrányos volt, majd,amikor megszoktuk egymást, nagyjából98%-os hatásfokkal dolgozik. Az e-mail klienssel voltak problémáim,de ez tervezés ... viszonttetszett, amikor egye-mail csatolt wmv formátumárará klattyintva kapcsiból lejátszotta... Hát, ennyit nem röviden a kérdésedre. Az akksi üzemidővel egyetemben, messze a legjobb üzleti telefonja a Nokiának.

    A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek

Új hozzászólás Aktív témák