Új hozzászólás Aktív témák

  • MR007RM

    addikt

    válasz madstunt #4368 üzenetére

    "Nem akarok flamát kelteni, szóval előre jelzem nem szállok be parttalan hitvitákba :-)"

    Azt hogy mi lett volna ha.....azt neked is könnyű mondani, nemcsak nekem/nekünk. Pont a mostani symbian mondatja velünk, kellett volna ezzel komolyabban is foglalkozni, mert lett volna értelme. Lassúnak találod úgy hogy nem is használod? Egy modernebb procival sem lenne jobb szerinted? Meg kellett volna csinálni azt is meg még egy csomó dolgot(mint más rendszernél is küszködnek, mindegyiket szidják valamiért), de mint ahogy a MeeGo-t is dobták a Microsoft miatt így ugyanabból az okból a Symbiant is. Nem azért, mert nem ment volna. És most akkor mivel jobb? Semmivel, mert egy csomó ember elvesztette a munkahelyét, a cég meg semmit nem csinálhat az MS beleegyezése nélkül, ergo olyan mintha megvették volna. 2 év alatt alig jutottak valamire a WP-vel, szinte csak panaszkodás zajlik a 920-as topikban. Nálunk közel sincs annyi, mert a telónk az aktuális, ha van hibái ellenére is lenyűgöz minket. A Symbian rendszer sokkal ismertebb a Nokia számára, mert végig az volt, így érthetetlen annak teljes mellőzése úgy hogy a továbbiakban esélyt se kaphasson. Az MS akarta így hogy ne lehessen konkurenciája a saját rendszerüknek. Miért olyan nehéz ezt megérteni? Android is azért nem jöhetett szóba.

    És mostanában jönnek mindenféle új oprendszerek, elképzelések a semmiből minden háttér nélkül. A Symbianra velük ellentétben lehetne, vagy lehetett volna építeni, de már 2010 végén kemény lépéseket tett az új vezér a lejáratására az olyan gondolatok beültetésére amilyet most az imént tettél.

    Továbbá az a funkcionalitás vagy tudás amivel a 808 rendelkezik egy mégkomolyabb hardverral ahol a symbi erősebb lehetne senkinek sem az érdeke "még" a multinacionális cégek bevételei miatt, vagyis az ágazat külső szereplői is lobbiztak. PL: A microSD-t is azért próbálják kivonni, a rádió megszünése....használd csak a netet stb.... Talán egy kicsit a hackerek vagy inkább krekkerek értése a rendszer feltöréséhez.....szóval nálam ehhez jobban értők jobban ki tudnák fejteni.

    Hidd el a pénzügyi világ nem mindig a jobbat választja, és reklámozza. :(

    MSI GT70, i7-4940MX (4x 4,0GHz), DDR3L 1600Mhz 32GB, 2TB SSD + 4TB HDD + 128GB micro sd, Nvidia geforce gtx 1070m 8GB (330W táp)/Xiaomi Fimi A3 drón

Új hozzászólás Aktív témák