Új hozzászólás Aktív témák

  • evone

    őstag

    hát ekkora egy rakat szar telefonom és ilyen rossz tapasztalatom a nokiaval soha az életben nem volt még.

    kezdődött azzal hogy a 3 hónapos telefonon bedöglött a belső hangszóró, nagyszerű, csak kihangositva vagy headsettel lehetett telefonálni. oké. bevittem a szervizbe, ( nyiregyhaza ) 2 nap alatt megcsinálták. oké. 1 napig minden teljesen rendben volt, utána viszont elkezdett a telefonon iszonyatosan furcsán furcsa helyekn és időkben lefagyni. volt hogy 1-2 napig teljesen jó volt, volt hogy fél napig, volt hogy fél napig be sem lehetett kapcsolni akármit is csináltam vele.

    erre fel megint visszavittem a telefont, természetesen ott a szervizben már semmi baja nem volt, ment minden flottul. a csávó azt mondta hogy ez az egész azért van mert tele van a memoriakartya, !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :W :W :W

    igen, egy telefon úgy reagál a tele mem kártyára hogy be sem lehet kapcsolni, így védekezik!!!! egy szóval teljesen hülyére vettek. ja és azzal a mozdulattal le is törölte az egész mem kártyámat, másnap kellett visszamenni érte mert állítólag egy szoft frissítés megoldja a dolgot. aha. visszamentem másnap, szerencsére már ott helyben szarrá fagyott bekapcsoláskor. akkor azt mondta hogy visszaküldik BP.-re. kaptam egy 6300-át.

    ma érte mentem, természetesen a memória kártyámat nem állitják vissza alapra, oldjam meg magamnak ( ők törölték le baszod.... ) a gari levélen meg látszik hogy a Jabil Circuit KFT.nek küldték es szoftvert frissitettek! :C bravó. gyanítom hogyha elsőre nem oldotta meg a gondokat, akkor majd másodjára igen...

    ha megint elkezd fagyogatni nem tudom mit csinálok vele, nem lehet kérni hogy cseréljék ki az egészet? mert a szoftvert én is tudom itthon frissíteni, ezért felesleges hogy 2 két hétig üljenek rajta a boltban, mondván "felküldtük pestre"

    nyomorult banda, komolyan mondom. ez lenne a legjobb telefonom eddig, aztán ez.

    ThinkPad X41,T61 < bármikor elcsérelem őket X200s-re. :)

Új hozzászólás Aktív témák